Τρισωμία 21 ή αλλιώς Σύνδρομο Down! Τι είναι το Σύνδρομο Down; Ένα επιπλέον χρωμόσωμα! Τι είναι το χρωμόσωμα; Μεγάλη ιστορία! Και υπάρχει για να τη διαβάσεις!

Το ψηφιακό παραμύθι #21 Down Syndrome της Κατερίνας Κακούρη βρίσκεται στο Premium Catalog της smashwords.com– τη μεγαλύτερη και εγκυρότερη πλατφόρμα, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

   Κάθε πρωί οι ακτίνες του Ήλιου ξυπνούν ένα μικρό κορίτσι, τη Φοίβη! Της αρέσει να βλέπει στα σύννεφα αερόστατα και σε κάθε πλάσμα τη μοναδικότητά του. Στη φάρμα της, το σύνολο των όμοιων ζώων συνυπάρχει αρμονικά. Όμως, τι συμβαίνει, όταν η αρμονία διαταράσσεται από τη διαφορετικότητα; Αν είσαι πιο ψηλός, πιο δυνατός ή αν έχεις Σύνδρομο Down;

   Ένα παραμύθι γραμμένο από την Κατερίνα Κακούρη. Καλλιτέχνις με σπουδές στις Παραστατικές Τέχνες σε Ευρώπη και Αμερική. Δασκάλα Θεατρικής Αγωγής και εμψυχώτρια παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές. Ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με το Σύνδρομο Down στη διοργάνωση Special Olympics 2011 στην Αθήνα ως εθελόντρια και χορεύτρια και λίγα χρόνια αργότερα το Σύνδρομο βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στην οικογένειά της.

Στην ψηφιακή πλατφόρμα smashwords.com αναζητώντας τον τίτλο #21 Down Syndrome, μπορεί κανείς να βρει το παραμύθι στα Ελληνικά.

 

#21 Down Syndrome, είναι εδώ, ζει ανάμεσά μας και δεν είναι σπάνιο.

#21   #specialneeds   #fairytale  #kidsbook  #familyebook  #socialissue

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES