7 μηνών έγκυος η Σάσα Μπάστα – Οι πρώτες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της

Διασημοι

4moms team , 06-11-2018

Έγκυος επτά μηνών είναι η Σάσα Μπάστα. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός της ζωής της, στη Φαίη Σκορδά στο πλατό του «Πρωινού», λέγοντας:   «Τώρα που έγινε, δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Νομίζω ότι αν θες να κρατήσεις κάτι για σένα, γίνεται. Με βλέπανε έξω, αλλά δεν το ξέρανε. […] Επειδή δούλευα και πολύ, τώρα έχω σταματήσει, κάθε μέρα διάβαζα “είναι έγκυος” και τώρα που πραγματικά είμαι δεν το πήρε κανείς χαμπάρι» σχολίασε η ίδια, προσθέτοντας: «Ήθελα να πάρω τον χρόνο μου για μένα. Να είναι ήρεμο όλο αυτό. Να μην με κοιτάνε στην κοιλιά και να λένε αν πάχυνα… Βέβαια ακόμα και τώρα έχω κοιλιακούς, πλάγιους δηλαδή, και είναι ακόμα πιο περίεργο».

Για τον σύντροφό της, η ταυτότητα του οποίου έμεινε κρυφή μέχρι σήμερα, η Σάσα Μπάστα  είπε: «Έχουν γράψει πράγματα στο παρελθόν και τα έχουν μεγαλοποιήσει σε σχέση με το κανονικό… Είμαι με αυτό τον άνθρωπο πολύ καιρό. Όταν με ρωτούσαν αν είμαι ελεύθερη, έλεγα ότι είμαι καλά. Αποφάσισα να το κρατήσω πίσω από τα φώτα, που είναι πιο σωστό. Κι εκείνος δεν θέλει, δεν είναι η δουλειά του αυτή, οπότε γιατί να τον βάλω σε αυτή τη διαδικασία; Δεν είναι κρυφό, απλά δεν ήθελα να το τραβήξουν. Ποιος είναι, τι κάνει κλπ. Τώρα που κάναμε το παραπάνω βήμα, μπορώ να βγω και να το πω».

Ο σύντροφός της ονομάζεται Δημήτρης και όπως αποκάλυψε η ίδια, έχουν ήδη παντρευτεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Άμπου Ντάμπι: «Παντρευτήκαμε στο Αμπου Ντάμπι, πριν λίγους μήνες. Βέβαια δεν πιάνεται στην Ελλάδα. Έγινε με το που τελείωσε το καλοκαίρι, στα γρήγορα» εξομολογήθηκε η ίδια, συμπληρώνοντας: «Κανονικά παντρευτήκαμε στην Αθήνα. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου. Όμως για το μωρό έπρεπε να είμαστε παντρεμένοι. Το Ειρηνάκι έρχεται και έπρεπε να είμαστε παντρεμένοι και στα χαρτιά και σε όλα κανονικά. Ειρήνη λέγεται η πεθερά μου, η μικρή θα λέγεται Ειρήνη Αλεξάνδρα. Φέτος τριανταρίσαμε κιόλας, ο Δημήτρης έγινε σαράντα. Νομίζω είναι η κατάλληλη ηλικία».

Όσο για τη γνωριμία τους, δήλωσε: «Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Μετά από κάποια στιγμή, ήρθε το σωστό timing και βγήκε όπως έπρεπε. Είμαι πολύ καλά. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν δεν έκανα παιδί με αυτόν τον άνθρωπο, θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα είχα κάνει στη ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος είναι σαν να έχει γεννηθεί για να γίνει πατέρας και σύζυγος».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES