Φορώντας μία αποκαλυπτική κάπα Valentino, η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του In Style και δηλώνει πως το σώμα της είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.  Mε την Valentino Haute Couture κάπα σε μεταλλικό πράσινο, που αφήνει εντελώς ακάλυπτες τις διάσημες καμπύλες της, δηλώνει πως το δικό της τρίπτυχο ευεξίας είναι η καθόλου καφεΐνη, καθόλου αλκοόλ και ο πολύς και ποιοτικός ύπνος. «Έχω φροντίσει τον εαυτό μου και τώρα φαίνεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρήσει κενά μνήμης ή χαμηλή ενέργεια, αν και παραδέχεται πως θολώνουν τα μάτια της όταν κοιτάζει το τηλέφωνό της, πως νιώθει πόνους στην πλάτη και ενίοτε χαλαρούς τους μύες της όταν χορεύει πάρα πολύ, κάτι που καταπολεμά κάνοντας βάρη στην γυμναστική της. 

 Επίσης εξηγεί πώς είναι να μεγαλώνεις έχοντας με περισσότερες καμπύλες και γιατί ανέκαθεν αποδεχόταν το σώμα της όπως είναι. «Στην οικογένειά μου, οι καμπύλες δοξάζονταν και ήταν μέρος της κουλτούρας. Τα σχόλια ήταν τύπου, “η Τζένιφερ έχει μεγάλα οπίσθια, αλλά είναι ωραία”», λέει η διάσημη τραγουδίστρια.   

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES