Μπορεί το φθινόπωρο να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αλλά γιατί όχι να μη συνεχίσουμε να τα βλέπουμε πιο φωτεινά κάθε μέρα τα πρόσωπά μας/τους.  Μικρές προσθήκες είναι αρκετές για να αλλάξουν λίγο την εικόνα του δωματίου τους όπως ξεχωριστά ράφια, και διακοσμητικά μαξιλάρια. 

Η Petit Monkey είναι μια Ολλανδική εταιρεία που πρόσφατα ανακάλυψα και μπορεί να καλύψει αυτές ακριβώς τις ανάγκες.

Σχεδιάζει άκρως χαριτωμένα μικροέπιπλα, όπως αυτά ράφια, και τα ξύλινα παιχνίδια ενώ παράλληλα σε συνεργασία με Illustrators δημιουργεί προτάσεις διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο όπως αυτά τα καλόγουστα μαξιλάρια. 

Διακοσμητικά μαξιλάρια

Όλα τα μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από 100% Bio Βαμβάκι και είναι τυπωμένο με ειδικά μελάνια, φιλικά προς το περιβάλλον και τα παιδιά φυσικά και όλα έχουν δύο όψεις – αυτό είναι το στοιχείο της έκπληξης που κρύβουν.  

Ξύλινα Ράφια

Τα ξύλινα ράφια έχουν πρωτότυπη σχεδίαση Ινδιάνικης σκηνής και είναι κατασκευασμένα φυσικά από ξύλο, και βαμμένα με μη τοξικές βαφές. Είναι εύκολα στη συναρμολόγηση (περιλαμβάνονται οι βίδες) και μπορείς να τα βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα – μαύρο, mint και απαλό ροζ. Πίσω από το σχέδιο βρίσκεται η Suzy Ultman.

 

 

Ξύλινα Παιχνίδια και Βαλίτσες από Χαρτόνι

Εκτός από μικροέπιπλα, η Petit Monkey έχει να παρουσιάσει και μια ευρεία γκάμα με ξύλινα παιχνίδια όπως αυτές οι ιδιαίτερες μπαμπούσκες, τα ξύλινα χωριά και οι πόλεις αλλά και αυτές οι βαλίτσες από χαρτόνι που σχεδιαστικά διατηρούν τη φιλοσοφία της εταιρείας με τα διπλής όψης πρόσωπα. Ένα πολύ χαρούμενο δώρο για τους φίλους μας.

Μικρές αλλαγές που μπορούν εύκολα να αλλάξουν την εικόνα ενός δωματίου. Να δώσουν χρώμα και να φρεσκάρουν τη μορφή. Και αν μάλιστα σε αυτά προσθέσει κανείς και μερικά έργα τέχνης των ίδιων των παιδιών τότε το αποτέλεσμα θα είναι εξατομικευμένο. 

Μερικές από τις προτάσεις της Petit Monkey μπορείτε να βρείτε στο Alice on Board

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES