Ζένια Μπονάτσου: «Δεν είμαστε πια οικογένεια»

Διασημοι

4moms team , 19-10-2018

Η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκε καλεσμένη για πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για όλα. Τον Ιούνιο η νεαρή ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα του «Πρωινού», με τη Φαίη Σκορδά και την ομάδα της να μένει εντυπωσιασμένο από τον λόγο αλλά και όσα είχε να πει. Έτσι, με τη νέα σεζόν, η Ζένια Μπονάτσου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής όπου μίλησε για τα πρώτα βήματά της στο θέατρο, αλλά και την οικογένειά της. Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, παραδέχθηκε πως μετάνιωσε που δε ζήτησε από τη Ζωή Λάσκαρη να έρθει να τη δει στις παραστάσεις που έδινε με τη δραματική σχολή και έτσι, δεν πρόλαβε ποτέ να τη δει στη θεατρική σκηνή.

Στη συνέχεια αναφέρει πως άλλαξαν πολλά μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, όσο αφορά τη δυναμική της οικογένειας:  «Σίγουρα βιώνεις την απώλεια του πατέρα. Η μάνα μου ήταν πάρα πολύ χάλια μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Ήρθαμε σαν οικογένεια πιο κοντά γιατί μετά από αυτό πήγαμε να μείνουμε στο Πόρτο Ράφτη με τη μαμά μου, ήμασταν όλοι μαζί. Προσπάθησαν όλοι, και εγώ με τη μάνα μου και η γιαγιά με τον παππού προς εμένα, όλοι μαζί να βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν γίνεται να μη σου λείψει, αλλά προσπάθησαν όλοι κάπως να το καλύψουν. Εννοείται πως δεν γίνεται να αντικατασταθεί αυτός ο άνθρωπος. Και άντρα άλλον να έβρισκε η μάνα μου δεν θα μπορούσε να γίνει ο πατέρας μου. Και η μαμά μου ήταν πολύ σε μένα, αλλά και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ κι από εκεί συνέχεια. Ήταν όλοι με εμένα και εγώ μαζί τους! Που το βρίσκω και δύσκολο στις μέρες μας. Πλέον δεν υπάρχει αυτό, αλλά στις μέρες μας είναι δύσκολο να είναι όλη η οικογένεια μαζί, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν, που λένε… Τελειώνουν! Δεν ισχύει αυτό πια».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου: «Ο κόσμος μπορεί να πει “τι κάθεται και μας το λέει αυτό”. Ο κόσμος σχολιάζει. Είπα κάποια πράγματα και τα ξεκαθάρισα γιατί γίνονται πολλά σχόλια για τον πατέρα μου ότι πέθανε από άλλα αίτια. Καλύτερα ο κόσμος να γνωρίζει πριν μιλήσει. Το τι έκανε στη ζωή του είναι άλλο από το τι πέθανε. Εγώ διαβάζω σχόλια ότι ήταν επιλογή του να αφήσει την οικογένειά του επειδή έκανε κάποια πράγματα… Τα βλέπω στο YouTube και από μικρή. Κακό είναι που κάθομαι και ασχολούμαι, αλλά εμένα με ενοχλεί. Ήθελα να βγω να πω την αλήθεια από το βγαίνει ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Το τι έκανε, ξαναλέω, είναι επιλογή του καθενός. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον λόγο που πέθανε. Δεν ήταν επιλογή του να αφήσει μια γυναίκα και ένα παιδί στα καλά καθούμενα, επειδή ήθελε τη ζωή του ροκ ας πούμε. Ίσα ίσα στα τελευταία του είχε σοβαρέψει πάρα πολύ, από ότι μου έχουν πει δηλαδή γιατί εγώ δεν μπορούσε να καταλάβω την τρομερή αλλαγή. Αλλά είχε σοβαρέψει επειδή είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την οικογένειά του, είχε αποφασίσει πως δεν θα είναι τόσο φευγάτος».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES