Η Oysho παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν της αφιερωμένη στο Trekking και στα αθλήματα βουνού

Μόδα

4moms team , 02-10-2018

Ειδικά για την εξάσκηση των αθλημάτων βουνού, η νέα σειρά Trekking της Oysho περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ενδύματα για να είστε εξοπλισμένη σε οποιαδήποτε εκδρομή.

Η κολεξιόν παρουσιάζει μία σειρά από τζάκετ και παντελόνια που προσαρμόζονται στις καιρικές ανάγκες χάρη στα αντιανεμικά τους υφάσματα, τα οποία αναπνέουν και είναι αδιάβροχα με θερμομονωτικές ραφές που εγγυώνται τη μέγιστη αδιαπερατότητα.

Η Oysho εισέρχεται στον κόσμο του Trekking με μία σειρά ενδυμάτων πολύ καλά σχεδιασμένη, όπως το τζάκετ βουνού με ενσωματωμένο τον ανιχνευτή RECCO®, ένα σύστημα που επιτρέπει τον εντοπισμό ατόμων σε περίπτωση ανάγκης κατά τη διάρκεια της εξάσκησης αυτού του αθλήματος.

Επίσης, το εσωτερικό των ενδυμάτων διαθέτει πολύ λεπτές μονωτικές ίνες PrimaLoft® που διασφαλίζουν τη θερμοκρασία σώματος και εμποδίζουν την υγρασία εξασφαλίζοντας τη μέγιστη λειτουργικότητα οποιαδήποτε στιγμή.

Τα υφάσματα είναι ευέλικτα για καλύτερη ελευθερία κίνησης, χαρίζοντας ευκινησία και ευκολία στην αποθήκευση χάρη στον σχεδιασμό Pack & go.

Την κολεξιόν συμπληρώνουν μία σειρά από απαραίτητα αξεσουάρ για το βουνό όπως το καπιτονέ σακίδιο πλάτης από συνθετικό ύφασμα με πολλές τσέπες, τα ελαφριά και ρυθμιζόμενα μπατόν από άνθρακα, οι αδιάβροχες μπότες με αντιολισθητική σόλα και οι κάλτσες με γρήγορο στέγνωμα με ίσιες ραφές και ενισχυμένες περιοχές σύσφιξης.

Τα πιο κλασικά και χειμωνιάτικα χρώματα όπως το μαύρο και το γκρι συνδυάζονται με ροζ αποχρώσεις, μετατρέποντας τη νέα πρόταση της Oysho στο ιδανικό look για μία εκδρομή outdoor.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES