Το 4moms.gr και η δασκάλα yoga Μαριάννα Θυμιάκη, σας περιμένουν στο Life Gallery Hotel (Λεωφόρος Θησεώς 103, Εκάλη)  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 για Revival Sankalpa.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι του χώρου, workshops, ομιλίες αλλά και eco market σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την sankalpa που στη φιλοσοφία της γιόγκα ορίζεται ως η πρόθεση της καρδιάς μας.

Η Φιλίππα Κατσαρού θα αναλάβει τους μικρούς μας φίλους. Ένα εργαστήριο για παιδιά με ζωγραφική και κατασκευές θα κάνουν τα παιδιά να περάσουν μία άκρως δημιουργική Κυριακή.

Η Φιλίππα Κατσαρού, αναφέρει σχετικά: Σε μια εποχή που όλοι κάνουν ‘follow’ στο facebook και στο instagram εγώ αποφάσισα να ακολουθήσω το όνειρό μου. Ετσι δημιούργησα έναν πολυχώρο τέχνης το follow your ART’ όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες καλλιτεχνικής επιμόρφωσης το εργαστήριο ή το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει χωρίς να έχουν αναγκαστικά προηγούμενη εμπειρία. Εδώ θα εκφραστείτε ελεύθερα, θα έρθετε σε επαφή με την τέχνη, θα αποδεσμεύσετε δημιουργικά τις εκφραστικές σας ικανότητες και θα ανακαλύψετε τα ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες κλίσεις σας. Ακολουθήστε μας και εσείς.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES