Η Mina Bhatt Lefebvre, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ινδία-κάτοικος Καναδά τα τελευταία χρόνια, φτάνει στην Ελλάδα για να μοιραστεί μαζί μας όλα τα μυστικά της κουζίνας της γενέτειράς της. Ποια είναι τα πιο βασικά στοιχεία της σπιτική χορτοφαγικής κουζίνας της Βόρειας Ινδίας; Με ποιον τρόπο μπορούμε να υιοθετήσουμε απλές συνταγές ώστε να εντάξουμε στο μενού μας περισσότερα λαχανικά; Μερικά μόνο από τα ερωτήματα στα οποία θ’ απαντήσει η Mina Bhatt Lefebvre με τον πιο απολαυστικό και επεξηγηματικό τρόπο.

Το νόστιμο αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στ’ αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως και τις 20:00.

Προτεινόμενη δωρεά 25 €.

Στο τέλος του συγκεκριμένου εργαστηρίου αξίζει να μην φύγετε, καθώς θ’ ακολουθήσει ένα γεύμα γνωριμίας με τον Pandit Priyadarshan, το λεγόμενο Satsang με ινδικά και μεσογειακά εδέσματα. Μπορείτε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας! Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με κάθε δωρεά ευπρόσδεκτη.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον όμορφο χώρο του «Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas» Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία», Θεσσαλονίκης 12, Χαλάνδρι (Μετρό Αγ. Παρασκευή), τηλ.: 210 8670424, 210 8661553 και 6937 122768.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES