Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος καλωσόρισαν πριν λίγους μήνες το δεύτερο παιδάκι τους. Ο μεγάλος τους γιος, ο Αιμίλιος, είναι ήδη δύο ετών και πριν περίπου τρείς μήνες ήρθε στον κόσμο και ο μικρός Αντώνης.

Η Ελένη Καρποντίνη φωτογραφίζεται για το περιοδικό People που κυκλοφόρησε την Κυριακή με το Έθνος της Κυριακής και δηλώνει μία ροκ μαμα: «Είμαι μια ροκ μαμά. Ειδικά τώρα αισθάνομαι πως βρίσκομαι πίσω από τα ντραμς και δίνω το τέμπο με τις μπαγκέτες μου!».

Για τον ρόλο του Βασίλη, αναφέρει: «Είναι ενεργός πατέρας. Κάνει τα πάντα. Αλλάζει πάνες, αποστειρώνει τα μπιμπερό, κοιμίζει τα παιδιά. Πολλές φορές, όταν είναι εκτός σπιτιού για τις δουλειές του, μου λείπει, διότι ο Βασίλης είναι η πιο πολύτιμη βοήθεια που έχω». Το ζεύγος Λιάτσου είναι τυχερό, καθώς τόσο οι γονείς του Βασίλη όσο και οι δικοί της ασχολούνται με τα εγγονάκια τους. «Είμαστε ευλογημένοι και τυχεροί, διότι έχουμε την υποστήριξη των γονιών μας, οι οποίοι μας ξεκουράζουν όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι επίσης σημαντικό».

Επίσης, ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της είχε μία επιπλοκή και χρειάστηκε να μείνει σε ακινησία ένα μήνα πριν τον τοκετό.

 Όσο για το πόσο άλλαξε η ζωή της με τα δύο παιδιά:   «Ήρθαν όλα τούμπα. Από εκεί που δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξαφνικά βρέθηκα με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ήταν μεγάλη αλλαγή. Στην αρχή, η δουλειά μου έλειπε πολύ. Από την άλλη, χάρηκα που μεγάλωσα εγώ το παιδί μου. Φοβόμουν κιόλας, διότι ήταν κάτι εντελώς καινούριο για μένα. Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιος μου, αισθάνθηκα πιο δυνατή και πως μπορώ να συνδυάσω τη μητρότητα με την επαγγελματική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι που συζήτησα και με άλλες μανούλες, οι οποίες μου εξήγησαν πως στο πρώτο παιδί κλείνεσαι περισσότερο, ενώ με το δεύτερο οργανώνεις καλύτερα το χρόνο σου και αυτό φέρνει μια ισορροπία στην οικογένεια αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Εκ του αποτελέσματος αντιλήφθηκα πως σε πολλά πράγματα, όταν γίνεσαι γονιός, ο φόβος είναι αυτός που σε κρατάει πίσω. Όταν, όμως, αποκτήσεις πείρα, τον αποβάλεις σε μεγάλο βαθμό και δεν στρεσάρεσαι».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES