Το 2ο HAUTES GRECIANS «γιορτάζει» την Υψηλή Ραπτική  

Μόδα

4moms team , 17-09-2018

Το 2ο HAUTES GRECIANS έρχεται να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική για δεύτερη χρονιά. Vassilis Zoulias, Atelier Loukia, Laskaris και Deux Hommes ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Fashion Designer Βασιλική Γραμμένου και ετοιμάζουν ένα φαντασμαγορικό catwalk show στις 26 Σεπτεμβρίου.

Θα πραγματοποιηθεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» Ένα fashion show μέσα στο αεροδρόμιο, σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN.

Με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, το Hautes Grecians εξελίσσεται, δυναμώνει, προάγωντας την Ελληνική Υψηλή Ραπτική και πραγματοποιώντας τελικά τον σκοπό του. Να γίνει η Αθήνα fashion destination.

Για την Υψηλή Ραπτική:

 Η έννοια της Υψηλής Ραπτικής είναι κάτι σαν «μύθος» για όλους, είτε κάποιος ασχολείται εκτενέστερα με το κομμάτι της μόδας είτε όχι. Ενώ η μόδα γίνεται όλο και πιο προσβάσιμη όσο περνούν οι σεζόν, η Υψηλή Ραπτική παραμένει σε ένα άλλο, εντελώς δικό της, σημείο -έχει να κάνει με τη μοναδικότητα, με τη δουλειά που μπορεί να κρύβεται πίσω από κάθε μία δημιουργία, με το όνειρο και το όραμα που θέλει να αποδώσει ο εκάστοτε οίκος μέσα από αυτή.

Ένα φόρεμα Υψηλής Ραπτικής μπορεί να απαιτεί από 100 έως και 700 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί και, συνήθως, πρόκειται για one off δημιουργίες. Κάτι που δικαιολογεί εν μέρει και τα αστρονομικά, ενδεχομένως, ποσά που πρέπει να καταβάλλει κανείς για να τα αποκτήσει – από $10,000 έως και $60,000 ή $100,000 δολάρια.

Όταν μιλάμε για Υψηλή Ραπτική, μιλάμε για τέχνη, για λάμψη, για πολυτέλεια, για φινέτσα – και δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό να συνοδεύσει όλα αυτά, από μία σαμπάνια Moët & Chandon. Η γεύση της, το κομψό μπουκάλι της, η μοναδική της ιστορία, είναι από μόνα τους ένα statement και συνώνυμο της υψηλής αισθητικής, αντίστοιχης με ένα show υψηλής ραπτικής όπως το Hautes Grecians. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος να κορυφωθεί μια τέτοια βραδιά μόδας και στιλ, από την παρουσία της πιο stylish σαμπάνιας: Η Moët & Chandon θα στηρίξει αυτήν τη βραδιά μόδας, γιορτάζοντας τη μαγεία του στιλ. Με μία φιάλη Moët να ανοίγει κάθε δευτερόλεπτο κάπου στον κόσμο, για τη Moët & Chandon κάθε στιγμή είναι μια εμπειρία – κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να ζήσουμε ένα #moetmoment.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES