Αshtanga και Zen Meditation στο Revival Sankalpa στο Life Gallery

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 14-09-2018

Το 4moms.gr και η δασκάλα yoga, Μαριάννα Θυμιάκη, σας περιμένουν στο Life Gallery Hotel (Λεωφόρος Θησεώς 103, Εκάλη)  την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 22:00 για Revival Sankalpa.

Καταξιωμένοι δάσκαλοι του χώρου, workshops, ομιλίες αλλά και eco market σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την sankalpa που στη φιλοσοφία της γιόγκα ορίζεται ως η πρόθεση της καρδιάς μας.

Η Εύη Κυπρή και Μυρτώ Αυγερινού θα μας μυήσουν στα μυστικά της Αshtanga και Zen Meditation, στις 15:30 -16:45

Bio:
Κυπρή Εύη

 Η Εύη είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία, και της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ασχολείται με την πρακτική της yoga από το 2004. Εκπαιδεύτηκε στην Ashtanga vinyasa yoga (Primary and Intermediate series) από την Καρυτινού Χριστίνα,την οποία ακολουθεί μέχρι και σήμερα, και τον David Swenson. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια yoga με τους Gregor Maehle and Monica Gauci, Eddie Stern, Tim Miller, Tim Feldman, Jean Claude Garnier, Γιάννα Κατσαγιώργη και άλλους δασκάλους. Ασχολείται παράλληλα με την πρακτική του Zen διαλογισμού, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Hyon Gak Sunim. Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος παιδικής yoga καθώς και διπλωμάτων ομαδικών προγραμμάτων άσκησης των σχολών AF Studies και StudioOne. 

Ίδρυσε το  Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice το 2012.

Αυγερινού Μυρτώ

Η Μυρτώ είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης “Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν”.  Ασχολείται με την Ashtanga Vinyasa Yoga από το 2013  στην οποία έχει εκπαιδευτεί από την Καρυτινού Χριστίνα και τον Manju Jois (Primary and Intermediate Series). Ασχολείται παράλληλα με την πρακτική του Zen διαλογισμού, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Hyon Gak Sunim. Είναι επίσης κάτοχος διπλώματος μοντέρνου χορού Intermediate. 

Εργάζεται στο Studio Yoga-Pilates Enjoy Practice από το 2015.

Zen Meditation – Ashtanga Yoga 2nd Series through variations

Το μάθημα θα περιλαμβάνει 20΄ εισαγωγή στο Zen διαλογισμό και στη συνέχεια πρακτική βασισμένη στη 2η σειρά της Ashtanga Vinyasa Yoga, δοσμένη μέσα από παραλλαγές ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα όφελη αυτής της πρακτικής και οι πιο αρχάριοι ασκούμενοι. 

 

To αναλυτικό πρόγραμμα του Revival Sankalpa στο Life Gallery στις 30 Σεπτεμβρίου.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES