Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχονται οι μαμάδες στα social media

Διασημοι

4moms team , 12-09-2018

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Επιπλέον, μίλησε και για την πέντε μηνών κορούλα της, Αλεξάνδρα, αναφέροντας:

«Η Αλεξανδρούλα είναι ένα πολύ ήρεμο και γλυκό μωρό. Η αλήθεια είναι ότι πως είναι επιλογή μου, εμένα και του Θοδωρή, να διαλέξουμε τον δύσκολο δρόμο. Οπότε, τέσσερις μήνες είμαστε μόνοι μας. Δεν έχουμε βοήθεια, αν εξαιρέσεις τη συμπαράσταση των γιαγιάδων. Έχω ακόμα τα ξενύχτια μου, γιατί έχω επιλέξει να θηλάζω αποκλειστικά. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι ξυπνάω τα βράδια. “Κλατάρω” μερικές φορές. Θυμάμαι την πρώτη φορά που έβαλα τα κλάματα στο σπίτι ήταν μόλις είχα βγει από το μαιευτήριο και μου έδωσαν λάθος κρέμα στο φαρμακείο. Τώρα που το σκέφτομαι ήταν πολύ αστείο να κλαίω στις 2 το πρωί επειδή μου είχαν δώσει λάθος κρέμα. Και ο Θοδωρής μου συμπαραστεκόταν με ζέση! Δεν ήθελα να δώσω ξένο γάλα, οπότε πήγαμε στο πρωτόκολλο που λέει πως μετά τους 4 μήνες μπορείς να δώσεις στο μωρό λίγο φρούτο ή λαχανικό. Τα υπόλοιπα γεύματα τα έχω κρατήσει έτσι και αν χρειαστεί να λείψω αφήνω θήλαστρο. Θα το πάω έτσι για τους πρώτους 6 μήνες και θα δούμε».

 Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για όλα τα επικριτικά σχόλια που δέχονται οι μαμάδες στα social media, λέγοντας: «Είναι άθλιο και ανάγωγο αυτό που συμβαίνει με τα σχόλια στο instagram. Είναι πολύ άδικο να βλέπεις σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες, από ανθρώπους που δεν σε ξέρουν, να λένε “τι ανάγκη έχει αυτή που αφήνει δέκα νταντάδες με το γάλα σκόνη και το παιδί μεγαλώνει με τις γιαγιάδες που κάθονται με το ένα πόδι πάνω στο άλλο”. Τι κρίνεις εκείνη τη στιγμή; Δεν ξέρεις! Ίσως αυτό δεν με αφήνει αδιάφορη. Το θεωρώ ιερό πράγμα και επιλογή του καθενός πώς μεγαλώνει το παιδί του. Αν ήθελα να πάω στην Επίδαυρο -και στην όποια Επίδαυρο- είναι δικαίωμά μου. Δεν μπορείς να κρίνεις τον άλλον για το πώς μεγαλώνει το παιδί του. Τα ίδια άκουσε και η Φλορίντα (Πετρουτσέλι), που εγώ ξέρω τι προσπάθεια κάνει η Φλορίντα για να έρθει από το Πόρτο Χέλι στην Επίδαυρο για να δει μια παράσταση. Θέλει λίγη προσοχή όλο αυτό».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES