Βίκυ Καγιά: «Πιέστηκα να αφήσω την Μπιάνκα, για να γυρίσω στη δουλειά μου»

Διασημοι

4moms team , 10-09-2018

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο περιοδικό People με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου του Shopping Star αλλά και του Next Top Model. Μάλιστα, στη συνέντευξή της, ανέφερε πως πιέστηκε να αφήσει την κόρη της για να επιστρέψει στη δουλειά.

«Η αλήθεια είναι πως πιέστηκα, δεν μπορώ να πω ψέματα. Πιέστηκα να αφήσω το μωρό, πιέστηκα να αφήσω την Μπιάνκα, δεν είχα δημιουργήσει ακόμα τις συνθήκες που θα ήθελα. Βέβαια, το Shopping Star έχει μόνο δύο φορές την εβδομάδα γυρίσματα αλλά και πάλι ήταν δύσκολο» ανέφερε.

Για τη νέα σεζόν που ξεκινάει, αλλά και την νέα εκδοχή του Next Top Model, δήλωσε: «Δεν το βλέπω σαν κάτι νέο, γιατί το Next Top Model υπήρχε και στο παρελθόν στη ζωή μου. Tο μόντελινγκ ήταν το δικό μου ριάλιτι, μια συνθήκη καθημερινότητας για 25 χρόνια! Όταν το NTM πήγε στο Star, το υποδέχτηκα θετικά, είναι ένα πρότζεκτ που αγαπώ. Το συζητήσαμε με τον Ηλία, δεν θα έκανα ποτέ κάτι χωρίς να το συζητήσω με την οικογένειά μου, γιατί οι προτεραιότητες αλλάζουν. Ναι μεν παίζει σημαντικό ρόλο η δουλειά και η καριέρα και όσα μας ευχαριστούν, αλλά η Νο1 προτεραιότητα είναι η οικογένεια. Μου είπε “θα σε στηρίξουμε, θα είμαστε δίπλα σου, θα βρούμε τους τρόπους να βγει, αφού θα είναι κάτι που θα υπάρχει μόνο για λίγους μήνες. Μέχρι το Νοέμβριο θα τα καταφέρουμε”. Για να δούμε… θα τα καταφέρουμε;» 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES