Παρουσιάζουμε πάντα όμορφα παιδικά δωμάτια και είμαστε πάντα έτοιμες να βρούμε περισσότερη έμπνευση, νέες ιδέες και διαφορετικούς χώρους με ιδιαίτερη αισθητική όπως στις παρακάτω φωτογραφίες. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η δημιουργία μιας ατμόσφαιρας όπου τα παιδιά θα μπορούν να αισθάνονται άνετα και να απολαμβάνουν την κάθε ημέρα. 

Πρόσφατα μάθαμε για την ΡΕΤΟ, μία ένωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κοινωφελή και κοινωνική προσφορά σε περιθωριοποιημένους ανθρώπους ιδίως τους τοξικομανείς που έχει σκοπό την επανένταξή τους στο κοινωνικό περιβάλλον. Είναι μια ιδέα που ήρθε από την Ευρώπη, και συγκεκριμένα την Ισπανία, 17 χρόνια πριν. Σήμερα λειτουργεί και στη χώρα μας απασχολώντας πολλά νέα και όχι μόνο άτομα που ξεπέρασαν τον εθισμό τους αλλά όχι τις δυσκολίες που τους επιβάλλει ο κοινωνικός περίγυρος. 

Ο Σύλλογος μέσα από την συλλογή παλιών αντικειμένων, επίπλων και ειδών σπιτιού δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στους πρώην ναρκομανείς να αναπτυχθούν πνευματικά και κοινωνικά δουλεύοντας δημιουργικά πάνω στην επισκευή και κατασκευή τέτοιων ειδών.

Αν ψάχνεις ή έχεις και θέλεις να ανανεώσεις ένα vintage ή retro αντικείμενο επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΡΕΤΟ στα τηλέφωνα κινητό 6979808822 και σταθερό 210-6625096.

21o χλμ. Λεωφόρος Αθηνών Λαυρίου, Θέση Καρέλα 19400 Κορωπί Αττικής

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES