Η Angelina Jolie κατηγορεί τον Brad Pitt για ανύπαρκτη οικονομική υποστήριξη στα παιδιά

Διασημοι

4moms team , 09-08-2018

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από τη στιγμή που η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt για εκείνο το περιστατικό στο αεροπλάνο, για το οποίο ο ηθοποιός κατηγορείται πως συμπεριφέρθηκε βίαια προς τον μεγαλύτερο γιο της ηθοποιού, Maddox.

Έκτοτε, οι δυο τους έχουν από κοινού την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, όμως τα διαδικαστικά του διαζυγίου συνεχίζονται μέχρι σήμερα, καθώς ακόμα υπάρχουν διαφωνίες. 

Σε νέα κατάθεση που εστάλη από τη Jolie την Πέμπτη και ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου, η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Pitt δεν έχει συμβάλει στην οικονομική υποστήριξη των παιδιών από τον χωρισμό και ζήτησε από το δικαστήριο να τον πιέσει να υπακούσει στα όσα ζητάει. 

«Είναι καθήκον του Pitt να υποστηρίξει οικονομικά τα παιδιά του. Μέχρι και σήμερα, ο Pitt δεν έχει δώσει κάποιο χρηματικό ποσό», έγραψε η δικηγόρος της Angelina Jolie, Samantha Bay σε επιστολή που εστάλη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. «Η Jolie σκοπεύει να καταθέσει αίτημα για δικαστική εντολή ώστε να λάβει μια αναδρομική απόφαση για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών», προσθέτει η δικηγόρος.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES