Η Jennifer Aniston μιλά για τους τίτλους των tabloids για την προσωπική της ζωή αλλά και τη μητρότητα

Διασημοι

Στο περιοδικό In Style μίλησε η Jennifer Aniston για τους τίτλους των tabloids σχετικά με την προσωπική της ζωή αλλά και τη μητρότητα. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια σε μία σπάνια εξομολόγηση για τόσο προσωπικά θέματα.

«Γελάω με τους περισσότερους τίτλους που έχουν γίνει όλο και πιο ανεκδιήγητοι. Υποθέτω πως δίνουν τροφή σε κάποια ανάγκη του κοινού, όμως εγώ επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, τους φίλους, τα κατοικίδιά μου και πώς μπορώ να κάνω τον κόσμο καλύτερο» σχολιάζει η ίδια και προσθέτει: «Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά junk food που είναι ανάγκη να μπει και πάλι πίσω στο συρτάρι».

 Ο δημοσιογράφος τη ρωτά ποιο είναι το πιο εξωφρενικό που έχει γραφεί για εκείνη, με την ηθοποιό να απαντά:

«Είναι τόσα πολλά αυτά που γράφουν. ‘Η Jen δεν μπορεί να στεριώσει με έναν άνδρα’ και ‘η Jen αρνείται να κάνει ένα παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της’. Ή ότι είμαι λυπημένη και απαρηγόρητη με το χωρισμό» αναφέρει και ξεκαθαρίζει: «Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, δεν είμαι απαρηγόρητη και επιπλέον, όλα αυτά είναι απρόσεκτες υποθέσεις».

Για τη μητρότητα αναφέρει:  «Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό το θέμα για εμένα και τον σύντροφό μου. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει τόσο ιατρικά, όσο και συναισθηματικά. Υπάρχει μια πίεση προς τις γυναίκες να γίνουν μητέρες και αν δεν συμβεί αυτό, τότε τις θεωρούν άχρηστες. Ίσως η αποστολή μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να γίνω μητέρα. Ίσως προορίζομαι για άλλα πράγματα».

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES