Υλικά:

 65 γρ. νερό

 65 γρ. ζάχαρη

365 γρ. φράουλες, καθαρισμένες

Εκτέλεση:

Για τη γρανίτα φράουλα

Φτιάχνουμε ένα σιρόπι, βράζοντας το νερό μαζί με τη ζάχαρη.

Κρυώνουμε το σιρόπι και το τοποθετούμε στο μπλέντερ, μαζί με τις φράουλες.

Αλέθουμε, σουρώνουμε από σινουά και τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικά σκεύη για γρανίτες.

Το καταψύχουμε για τουλάχιστον 16 ώρες.

Yiannislucacos.gr

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES