Η Massimo Dutti μαζί με την Tmall παρουσιάει τη 2η πασαρέλα της στην Ασία

Μόδα

4moms team , 22-07-2018

H Massimo Dutti σε συνεργασία με την Tmall Super Brand Day, παρουσιάζει την Limited Edition Γυναικεία και Ανδρική κολεξιόν στις 18 Ιουλίου στην Σανγκάη. Είναι η δεύτερη φορά που η εταιρεία διοργανώνει πασαρέλα σε  αυτή τη δυναμική, αιχμή της πόλης όπου το παραδοσιακό και το μοντέρνο συνυπάρχουν.

Η τοποθεσία, μία πρώην βιομηχανική περιοχή, η οποία είναι πλέον ένας σύγχρονος καλλιτεχνικός κόμβος μπροστά στο Bund. Το Bund, εκτείνεται σε έναν πεζόδρομο 1500 μ. δίπλα στη θάλασσα, με ασυναγώνιστη θέα στην συνοικία Pudong την επιχειρηματική συνοικία της πόλης, στην απέναντι πλευρά του ποταμού.

Με πρωτοποριακή εμφάνιση, ο χώρος είναι μεγάλος, με πολύ υψηλά ταβάνια, ιδανικός για τις εκδηλώσεις της Massimo Dutti. Με τον τίτλο “The Art of Reflections”, μία αισθητική πρόταση, η ιδέα της οποίας βασίζεται σε ένα εξελιγμένο πρότυπο φωτός  και σκιάς. Η σκιά αποτελεί μέρος της εικόνας του συνόλου, όπως και το φως. Με βάση αυτό το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς, από το εσωτερικό ενός θαλάμου με ημιδιάφανα τοιχώματα, εμφανίζονται σιλουέτες μοντέλων περπατώντας γύρω από  μία κυκλική πασαρέλα όπου αναδύεται από ένα υδάτινο υπόβαθρο. Αυτό συμβαίνει όταν οι μεγάλες σκιές των ανθρώπινων μορφών φαίνονται από όλους και ξαφνικά μας θυμίζουν τις μοναδικές στιγμές όπου η αρχιτεκτονική και η μόδα συγκλίνουν σε τέλεια συμβίωση.

Η οργάνωση αυτής της εκδήλωσης αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την πορεία της εταιρείας, ένα βήμα που περιλαμβάνει διοργανώσεις επιδείξεων μόδας, διακρίνοντας πάντα την δημιουργικότητά τους και την χρήση τελευταίας τεχνολογίας.

Παρουσιάζοντας την νέα Limited Edition κολεξιόν ήταν μία πανέμορφη εκδήλωση  μόδας και εφευρετικότητας.  Ως αποτέλεσμα μιας κολεξιόν που προσφέρει πολλαπλές εναλλακτικές λύσεις για να ολοκληρωθεί το look της νέας σεζόν, όλες προσαρμόσιμες στην καθημερινή ζωή και άνετα εξατομικευμένες, σύμφωνα με το αυθεντικό στυλ της εταιρείας.

 

Σε αυτή την Limited Edition Women AW 18-19 κολεξιόν,  η  Massimo Dutti παρουσιάζει προτάσεις σύμφωνα με τη φιλοσοφία ότι ο συνδυασμός της τέχνης, της φύσης, της ιστορίας και της αρχιτεκτονικής οδηγεί σε μία αρμονική πρόοδο, τόσο στη μόδα όσο και στη ζωή. Η αισθητική που εμφανίζει ένταση και ιδιαίτερο γούστο έχει μετατραπεί σε επίσημα ενδύματα και αξεσουάρ που υπόσχονται να είναι ιδιαίτερα περιζήτητα.

Η Limited Edition Men AW18/19 κολεξιόν είναι η απόδειξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ των κλασσικών αξιών και των πιο αυστηρών γραμμών και την επανάκτηση των αμιγώς casual στυλ. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή η οποία βασίζεται στην τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην πρωτοπορία και στην εγγενή κομψότητα.

Για ακόμη μια φορά η πασαρέλα της  Massimo Dutti είναι ένα σημείο εστίασης για τον Τύπο της μόδας, διεθνείς παράγοντες μόδας (περιλαμβάνουν τα κύρια ονόματα), με μία εκπληκτική σειρά μοντέλων που αντικατοπτρίζουν την δύναμη μιας από τις πιο εμπνευσμένες βιομηχανίες στον κόσμο: πρόσωπα όπως η Eleonora Carisi, Paolo Stella, Mathew Zorpas, Gofrey Gao και Ning Chang παρευρέθηκαν στην πασαρέλα με σκοπό να αναδείξουν την εταιρεία.

Και, αυτό που έχει χαρακτηριστεί σε όλες τις εκδηλώσεις που έχει οργανώσει πρόσφατα η εταιρεία, θα μεταδοθεί ζωντανά σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων (Instagram Live, YouTube) και στην ιστοσελίδα της Massimo Dutti, αποκλειστικά για εκατοντάδες χιλιάδες followers της εταιρείας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES