Φλορίντα Πετρουτσέλι: H ανάρτηση για τη γέννηση της κόρης της

Διασημοι

4moms team , 22-07-2018

Μανούλα έγινε την Παρασκευή η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το απόγευμα του Σαββάτου την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο, το χεράκι της μικρής της και έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

«Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα!❤Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου  που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του για την άψογη φροντίδα.❤Σας ευχαριστώ».

 

Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα!❤Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου @takisdoc ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου @eleni_linou που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό του @rea_maternity για την άψογη φροντίδα.❤Σας ευχαριστώ

A post shared by Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) on

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES