Στο περιοδικό People μίλησε η Καλομοίρα, καθώς βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό. Η 33χρονη τραγουδίστρια είναι μητέρα τριών παιδιών και όπως αναφέρει, προσπαθεί να κρατά ισορροπίες σε όλες τις πτυχές της ζωής της.

 «Το παλεύω. Θέλω να είμαι και σύζυγος και μητέρα και γυναίκα. Προσπαθώ να είμαι ελκυστική και θετική όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον άντρα μου! Πριν από λίγους μήνες είχαμε πάει για τρεις νύχτες στο Λας Βέγκας. Ουσιαστικά ήταν και το πρώτο μας ταξίδι χωρίς τα παιδιά. Σε εκείνο το ταξίδι ήθελα να νιώθω γυναίκα και να τον φλερτάρω συνεχώς. Να ντύνομαι όπως του αρέσει. Ακόμα και οι πιτζάμες μου θέλω να του αρέσουν».

Τα δίδυμα αγοράκια της πάνε ήδη σχολείο, ενώ στις 21 Ιουλίου η μικρή Αναστασία – Καλομοίρα θα γίνει 2 ετών. Η περήφανη μαμά δήλωσε:  «Είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό κορίτσι. Μια γλυκιά τσαχπίνα που χαμογελάει συνεχώς. Τα αγόρια την αγαπούν πολύ, αλλά κάποιες φορές στο παιχνίδι τη σπρώχνουν και αρχίζει τσακωμός – φυσικά τους σπρώχνει κι εκείνη! Είναι και πριγκίπισσα και αγοροκόριτσο. Αυτό που προσπαθώ να περνάω στα παιδιά μου είναι να είναι πάντα αγαπημένα και ενωμένα. Είναι το πιο σημαντικό στη ζωή. Πάντα είχα στο μυαλό μου πως τα φώτα και η δημοσιότητα κάποια στιγμή θα σταματήσουν να υπάρχουν. Και είναι λογικό. Η οικογένεια, η αγάπη και οι αληθινοί φίλοι θα είναι για πάντα». ​

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES