
Οι διατροφικές συνήθειες επηρεάζουν όλους τους τομείς της ανάπτυξης ενός παιδιού. Ακόμη και την ικανότητα της συγκέντρωσή τους. Πρωτεινές, φυλλικό οξύ, ω-3 λιπαρά, χολίνη και λεκιθίνη πρέπει να υπάρχουν μέσα στη διατροφή του.
Το αμινοξέο τυροσίνη, το οποίο παράγεται κατά τη διαδικασία της διάσπασης των πρωτεϊνών, αυξάνει τα επίπεδα της ντοπαμίνης και επινεφρίνης, οι οποίες να χαρίζουν στον οργανισμό ενέργεια, διαύγεια και να τον κρατούν σε εγρήγορση.
MORE EDITOR'S ARTICLES
