Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στους κινδύνους της ακτινοβολίας UV. Ο καρκίνος του δέρματος ισοδυναμεί με το 1/3 όλων των τύπων καρκίνου, με 200.000 νέα κρούσματα να διαγιγνώσκονται ετησίως.

Το σώμα μας το αγαπάμε και το φροντίζουμε πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι. Μετά από εμάς, «έρχονται» οι άνθρωποι που είναι κοντά μας, αυτοί με τους οποίους νιώθουμε οικειότητα. Mέσα από 3 βιωματικές ιστορίες ανθρώπων, η La Roche-Posay μιλάει για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος στην digital καμπάνια Save Your Skin.

3 ζευγάρια, 3 προσωπικές ιστορίες προτρέπουν όλους μας στα 3 βασικά βήματα για την προστασία του δέρματος μας:

ΕΛΕΓΞΕ τις ελιές σου – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ το δέρμα σου  – ΑΠΟΛΑΥΣΕ τον ήλιο με ασφάλεια

Οι παιδικές φίλες, Ναταλία και Μαρίζα, η Σουζάνα με την μικρή της αδελφή Εβελίνα και οι συναθλητές της ενόργανης γυμναστικής, η Βασιλική με τον Γιώργο μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και μας προτρέπουν να φροντίσουμε πρώτα το δέρμα μας και έπειτα το δέρμα των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Φιλία είναι να προστατεύεις τους ανθρώπους που αγαπάς

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

CoFounder ByNef&Nat.com

&

ΜΑΡΙΖΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ,

Fashion influencer MforMariza

 

Οικογένεια. Οι άνθρωποι που κάνουν τα πάντα να μοιάζουν όμορφα.

ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ

Βeauty editor @ Marie Claire & Vlogger, Souzana’sbeautysecrets

&

ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ

 Φοιτήτρια Παντείου Πανεπιστημίου

 

Συναθλητής είναι ο άνθρωπος που αγωνιάς για εκείνον όπως αγωνιάς για τον εαυτό σου

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ

Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 Πρωταθλητής Ενόργανης Γυμναστικής στον πλάγιο ίππο

 

 

ΒΗΜΑ 1: ΕΛΕΓΞΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΣΟΥ

 

  • Skin Checker: Έλεγξε τις ελιές σου και τις ελιές των αγαπημένων σου! Η πρωτοβουλία της La RochePosay που μπορεί να σώσει ζωές, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να «αυτό-εξεταστούν»:

Το 90% των καρκίνων του δέρματος είναι θεραπεύσιμοι, αν ανιχνευθούν εγκαίρως[1]. Γι’ αυτό, από το 2001, η La Roche-Posay υποστηρίζει τον έλεγχο των ελιών, συνεργάζεται με δερματολόγους και προτρέπει τον κάθε ένα από εμάς να ελέγξει τις ελιές του. Μέχρι σήμερα, πάνω από110 εκατομμύρια Skin Checkers έχουν αναλάβει τη δέσμευση!

  • Αν νοιάζεσαι για κάποιον, έλεγξε τις ελιές του: οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να κάνουν πράξη τον έλεγχο των ελιών, αν αυτό αφορά κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο παρά μονάχα τον εαυτό τους. Έτσι, η μάρκα δημιούργησε εξειδικευμένες συμβουλές και υλικό, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν πώς να ελέγχουν τις ελιές τόσο των άλλων όσο και τις δικές τους.

ΒΗΜΑ 2: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

  • Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τύπο δέρματος και τον δικό του τρόπο ζωής. Έτσι, χρειάζεται εξατομικευμένη αντιηλιακή φροντίδα. Γι’ αυτό, η La Roche-Posay έχει ως στόχο να δημιουργεί τα πιο προηγμένα, πρακτικά και ευχάριστα στη χρήση προϊόντα, με υφές και μορφές που προσφέρουν μια λύση σε όλους.
  • Η προστασία XL Protect της La Roche-Posay για κάθε τύπο δέρματος, αποτελείται από ένα μείγμα συνεργιστικών φίλτρων, για ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, ακόμα και τις μακρές UVA, με εξαιρετική φωτοσταθερότητα κάτω από τον ήλιο. Τα φίλτρα αυτά συνδυάζονται με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλοκο συστατικών όπως το Ιαματικό Νερό, η Βιταμίνη Ε και η Βαϊκαλίνη, για έξτρα προστασία ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες περιβάλλοντος: τη ρύπανση, την υπέρυθρη ακτινοβολία.

ΒΗΜΑ 3: ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Όλοι μπορούμε να μάθουμε να προστατεύουμε το δέρμα μας και το δέρμα των αγαπημένων μας προσώπων από τον ήλιο! Η La Roche-Posay, παρουσιάζει την τεχνολογική καινοτομία, My UV Patch!
    Πρόκειται για ένα wearable gadget που φτιάχτηκε στα μέτρα της σύγχρονης ζωής και υπόσχεται να αλλάξει προς το καλύτερο τις συνήθειες προστασίας από τον ήλιο, ενθαρρύνοντας την ασφαλή συμπεριφορά, κυρίως για ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο το μεγάλο μέρος της ημέρας τους!
  • Η φιλοδοξία της La Roche-Posay για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και την ασφαλή συμπεριφορά διευρύνεται, ώστε να εκπαιδευτούν ακόμα περισσότεροι, αλλά και οι πιο ευάλωτοι όπως τα παιδιά, αφού η εφαρμογή έχει και παιδικό προφίλ.

Μάθε πώς να προστατεύεις το δέρμα σου στο www.saveyourskin.gr και υιοθέτησε τη σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES