Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς το υποδεχτήκαμε την Κυριακή 10 Ιουνίου στο Καράβι του Σχινια!

Το 4moms.gr υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους με φόντο τη θάλασσα και σκηνικό την άμμο και τους φοίνικες στην πιο καλοκαιρινή γιορτή της πόλης.

35 μαγαζιά στήθηκαν στο Καράβι και οι εκθέτριες είχαν την ευκαιρία να δείξουν τα προϊόντα τους σε ένα boho σκηνικό.

#Marketplace

Αξεσουάρ: Handicraft Workshops, Imisi, Made in Beach, Optiquerie, The Virgin Fish, Μεθ’ημών

Beachwear: Heartbeat ink apparel, E-outfit, JL

Μόδα: Amaris Art Stories, Assai, Chip and Chip, Christian Zen, Efi Kazi Creations, Muse of Infinity, Mymati, Simply Green, Tikto, 5thCollection

Κοσμήματα: 2K10 Creations, Best quality, Bohojo, Crafts4u, Drama Queen, Nina Michalopoulou, The Penguin, Think design Greece, Tina P Design jewelry , Funky ideas by Kelly Androni, Treasure box by Annita

Παιδικάείδη: Mr and Son, Jungle Green, Talin

Σανδάλια : Most Chic

Για ακόμα μια φορά μαζί μας η ΜΚΟ AllForBlue (allforblue.org) που έχει στόχο να προστατεύσει τις θάλασσες και τα είδη που κατοικούν σε αυτές αλλά και να εκπαιδεύσει τα παιδιά ώστε να την αγαπούν και να την προσέχουν.

#Footvolley

Σε αυτήν την καλοκαιρινή γιορτή έδωσαν το παρόν και δύο πρώην διεθνείς παίκτες, πρωταθλητές Ευρωπης: ο Αντώνης Νικοπολίδης & ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Το δικό τους ραντεβού είχε δοθεί στις 14:30 στο κεντρικό γήπεδο beach volley στο Καράβι. Εκεί συναντήθηκαν με τη νέα γενιά σε έναν ξεχωριστό αγώνα footvolley. Οι “παλιοί” αναμετρήθηκαν με τους “νέους”. Μαζί τους έζησαν από κοντά την εμπειρία λαμβάνοντας μέρος στον αγώνα και τέσσερις τυχεροί από διαγωνισμό του ΟΠΑΠ.

Τα Πρόσωπα: Αντώνης Νικοπολίδης (π. διεθνής τερματοφύλακας) & Δημήτρης Παπαδόπουλος (π. διεθνής επιθετικός) vs. Γιάννης Νικοπολίδης (διεθνής τερματοφύλακας,U20 Ολυμπιακός) & Δημήτρης Μωραϊτάκης (διεθνής επιθετικός, U20 AEK).

#CarrotenKidsArea

Φέτος τo Carroten, το Νο.1 αντηλιακό στην Ελλάδα, μεταφέρει μέσα από την μουσική του διάθεση την ανάγκη για αντηλιακή προστασία και στα παιδιά!!

Για πρώτη φορά, παρουσιάζει το Kids Song Project, με ένα καλοκαιρινό παιδικό τραγούδι που θα δείξει με έναν πολύ fun τρόπο στους μικρούς μας φίλους τον σωστό τρόπο χρήσεως αντηλιακού και αντηλιακής προστασίας!

Σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν μαζί και η κορυφαία Ελληνίδα χορογράφος Μαρία Λυραράκη!

 #bohomarketby4moms #lifeisbetteratthebeach #4momsgr #ζήσετηνεμπειρία #bepartofthegame #έλαστοκαράβι #carrotenkidsarea

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES