4 σεφ αποκαλύπτουν τι δεν τρώνε στα brunch

Guest Editors

Μπορεί κάθε Σαββατοκύριακο να ξεχυνόμαστε στους δρόμους των προαστίων και του κέντρου για ένα καλό brunch, όμως υπάρχουν μερικές από τις επιλογές του καταλόγου που οι σεφ δεν τρώνε στα διάφορα brunch-αδικα.

Μπέικον: Ο διάσημος Chef Brick, κατά κόσμον Eddie Brik, αναφέρει: «Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για πόσο διάστημα καθόταν μέσα στον καταψύκτη».

Scambled eggs: O Felix Tai, γνωστός σεφ πολυνησιακής κουζίνας με εσιατόριο στη Χαβάαη, αναφέρει: «Ένα καλοφτιαγμένο πιάτο με αυγά μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα. Αγαπώ τα αυγά, αλλά θέλω να τα τρώω άψογα μαγειρεμένα. Και συνήθως αυτό συμβαίνει σε σπάνιες περιπτώσεις στα εστιατόρια».

Smoothies: Οι Paula και Gianfranco Sorrentino του Il Gattopardo της Νέας Υόρκης, αναφέρουν: «Επειδή πρέπει να φτιάχνονται εκείνη την ώρα ώστε να πάρεις όλες τις βιταμίνες, προτίμησε τα σπιτικά από τα έτοιμα».

Croque Madame: O Alex Willen του San Francisco Brunch Club, αναφέρει: «Σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα σε έναν μπουφέ. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω φάει και κάποια που ήταν εντελώς απαίσια, τρομερά παχύρρευστα» 

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES