«Βουτιά μες στο νερό» το νέο τραγούδι από την Carroten που μαθαίνει στα παιδιά να βάζουν αντηλιακό

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 09-06-2018

Αυτό το καλοκαίρι όλοι οι μικροί μας φίλοι θα κάνουν μπλουμ μπλουμ, με το τραγούδι «Βουτιά μες στο Nερό», το πιο χαρούμενο, διασκεδαστικό και καλοκαιρινό τραγούδι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Για πρώτη φορά, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων, παρουσιάζει το Carroten Kids Song Project, με το πιο διασκεδαστικό, καλοκαιρινό παιδικό τραγούδι που δείχνει με έναν πολύ fun τρόπο στους μικρούς μας φίλους τον σωστό τρόπο χρήσεως αντηλιακού και αντηλιακής προστασίας, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Το video clip, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους όλο το καλοκαίρι, υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης, την χορογραφία η Μαρία Λυραράκη και την σύνθεση του τραγουδιού το Musou Music Group! Carroten και … Βουτιά μες στο νερό!!

 

 Λίγα λόγια για τις σειρές CARROTEN KIDS & BABY και CARROTEN FAMILY

Σειρά Kids & Baby

Η παιδική αντηλιακή σειρά, KIDS, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Η ήπια σύνθεση, εμπλουτισμένη με Beta-Glucan, διεγείρει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, προστατεύοντας αποτελεσματικά από τους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και Provitamin D, για ενίσχυση της άμυνας απέναντι στη UV ακτινοβολία. Η ήπια φόρμουλα είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΚΛΙΝΙΑ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ – ΜΗ ΦΩΤΟΕΡΕΘΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦHΣΗ

SUNSHINE PROVITAMIN D

Διαθέσιμα SPF 30, 50

Family – Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray

Το οικογενειακό αντηλιακό γαλάκτωμα, Family SPF30, σε μορφή σπρέι, προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ευαίσθητης ενήλικης και παιδικής επιδερμίδας, χάρη στους καταπραϋντικούς και περιποιητικούς παράγοντες που περιέχει. Η ήπια φόρμουλα, χωρίς άρωμα, είναι ειδικά μελετημένη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης. Με ανάλαφρη υφή, για γρήγορη απορρόφηση και μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΚΛΙΝΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AQUA MIMIC

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

SUNSHINE PROVITAMIN D

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES