Ο σεφ Ferran Adria έρχεται στην Αθήνα

Γενικά

Στο πλαίσιο των Estrella Damm Gastronomy Congress, ο Ferran Adria έρχεται στη χώρα μας στις 11 Ιουνίου.

Η εμβληματική μπύρα της Βαρκελώνης, η «Estrella Damm», είναι στενά συνδεδεμένη με τη γαστρονομία, καθώς τα τελευταία 3 χρόνια διοργανώνει το Estrella Damm Gastronomy Congress.  Πρόκειται για μία εκδήλωση που «ψάχνει» τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στη γεύση. Στις 11 Ιουνίου η Αθήνα φιλοξενεί το Estrella Damm Gastronomy Congress και το γιορτάζει με ένα μεγάλο event, στο οποίο καλεσμένος είναι ένας από τους μεγαλύτερους σεφ της σύγχρονης γαστρονομίας, ο Ferran Adria.

Το εστιατόριό του «El Bulli» κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση στο θεσμό των World’s 50 Best Restaurants, 5 φορές. Το 2003 έγινε εξώφυλλο του περιοδικού New York Times και μπορεί η δοξασμένη πορεία του εστιατορίου να ολοκληρώθηκε το 2011, όμως εκείνος συνεχίζει σαν φορέας γνώσης και δημιουργικότητας.

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES