Η Nicole Kidman μίλησε στο περιοδικό Tatler και αναφέρθηκε στις δύο αποβολές που είχε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Tom Cruise. Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε πως έμεινε έγκυος λίγο μετά τον γάμο της με τον ηθοποιό, το 1990, ενώ η δεύτερη αποβολή ήρθε έντεκα χρόνια μετά, το 2001.

Υπάρχει τεράστια λαχτάρα που πονάει. Και ο χαμός της αποβολής δεν συζητιέται αρκετά. Είναι ένας τεράστιος θρήνος για τη γυναίκα», λέει η Kidman στο περιοδικό.

Η Kidman που ήταν μόλις 23 ετών όταν είχε την πρώτη της αποβολή, είπε το 2007 στο Vanity Fair ότι το τραυματικό περιστατικό την οδήγησε στην υιοθεσία της Isabella και του Connor. 

«Από την πρώτη στιγμή που παντρευτήκαμε με τον Tom, ήθελα να κάνω παιδιά. Και χάσαμε ένα νωρίς, ήταν μια τραυματική εμπειρία. Τότε υιοθετήσαμε την Bella». 

Το ζευγάρι χώρισε το 2001 και το 2006 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Keith Urban, με τον οποίο θεωρούνται power couple του Hollywood. Το ζευγάρι έχει δυο κόρες μαζί, την εννιάχρονη Sunday Rose και την επτάχρονη Faith που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

 

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES