Στο Boho Market by 4moms.gr την Κυριακή 10 Ιουνίου, θα βρεις 35 ιδιαίτερα brands. Ανάμεσά τους είναι και τις δημιουργίες του Mymati Jewelry

Η ιδέα που οδήγησε στη δημιουργία του Μymati jewelry γεννήθηκε το 2014,όταν η Μαρία Θεοχαρη ξεκίνησε να κατασκευάζει για εκείνη και τους φίλους της μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από όνυχα, αιματητη ,ασήμι και χρυσό. Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το hobby έγινε επάγγελμα.

Η εταιρεία Mymati δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, της παραγωγής και της χονδρικής-λιανικής εμπορία κοσμημάτων και ενδυμάτων!
Σήμερα, οι δημιουργίες της είναι διαθέσιμες σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα,Κύπρο αλλά και τις ΗΠΑ.

Η εταιρεία Mymati είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνική επιχείρηση στα προϊόντα της οποίας συγκαταλέγονται πλέον διαχρονικά κοσμήματα και ενδύματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσεγμένη κατασκευή τους.

Η πρώτη σειρά έφερε την δεύτερη και σαν αποτέλεσμα δημιουργήθηκε μια total συλλογή αποτελούμενη από κόσμημα, ρούχο καθώς επίσης και επίσημο ένδυμα.
Οι δημιουργίες μας απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και τους άντρες που ακολουθούν την τάση της μόδας και θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Πιστεύουμε στην αισθητική, την ποιότητα, την κατασκευή καθώς επίσης την πολλαπλή χρήση του κοσμήματος και ενός ρούχου. Η συλλογή μας περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα προτάσεων από το πρωί μπορείτε να φοράτε την αθλητική η casual εμφάνιση σας στο χώρο της εργασίας και φυσικά την elegant σειρά και με φορέματα και σύνολα για τις επίσημες η βραδινές σας εξόδους καθώς επίσης και μια νέα κατηγορία η δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το νυφικό της αρεσκείας σας η τα βαφτιστικά ρούχα!

Site:www.mymati.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES