Στο Boho Market by 4moms.gr που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου στο Καράβι του Σχoινιά, θα βρεις και όλη τη νέα κολεξιόν του brand ΤΙΚΤΟ.

Για το brand:  τίκτω_[tίkto] : (λόγ.) γεννώ1_α _[to give birth].

Το καλοκαίρι αποκτά ταυτότητα και λέγεται ΤΙΚΤΟ.

Η ιδέα γεννήθηκε από ένα παθιασµένο όνειρο: Nα συνδυαστεί το παραδοσιακό µε το σύγχρονο και να επιτρέψει στις γυναίκες να νιώσουν όπως είναι στα καλύτερά τους!

To ρήμα Τίκτω, περιέχει την ανεξάντλητη διάθεση για δημιουργικότητα, κάθε φορά κάτι νέο και μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα αποτέλεσμα επηρεασμένο από συναισθήματα, εικόνες και στιγμές που μπορεί να αισθανθεί ο καθένας.

Η ελληνική συλλογή ΤΙΚΤΟ αφορά Premium Cover Ups, με βασικό χαρακτηριστικό τα ανάλαφρα υφάσματα και την ιδιαίτερη και αναγνωρίσιμη ταυτότητα. Απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται άνετα, που επενδύουν σε άριστα υλικά και στις διακοπές θέλουν να βάζουν λίγα, ευκολοσυνδύαστα ρούχα στις βαλίτσες τους που μπορούν να φορεθούν from day to night. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση, που κυνηγούν το διαφορετικό και θέλουν να ξεχωρίζουν!

Οι γραμμές είναι αέρινες, ανάλαφρες, απλά αγκαλιάζουν το σώμα και κολακεύουν τη σιλουέτα. Τα patterns τραβούν την προσοχή και οι πρώτες ύλες top quality σε cotton jersey, λινό, κ.α.

Σημαντικό είναι και το Totally Made in Greece concept, που μας κάνει περήφανους με το να δίνουμε ευκαιρίες συνεργασίας στον τόπο μας και όλοι μαζί να απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα.

Το ΤΙΚΤΟ προσδοκά να καθιερωθεί σαν το αγαπημένο καλοκαιρινό brand που θα εμπλουτίζει κάθε χρόνο τη συλλογή του με νέα σχέδια και προτάσεις έκπληξη, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα TIKTO Total Summer Look!

Wear your TIKTO and chase the Sun!

Site/e-shop: www.tiktoathens.com

FB: https://www.facebook.com/tiktoathens/

INSTA: https://www.instagram.com/tiktoathens/

 

 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES