Οι χειροποίητες δημιουργίες του «Handicraft Workshops» στο Boho Beach Market

Ψωνιζουμε

4moms team , 28-05-2018

Στο Boho Market που διοργανώνει το 4moms.gr στο Καράβι του Σχοινιά την Κυριακή 10 Ιουνίου θα βρείτε 35 εκθέτες που αποδεικνύουν πως «Life is better at the beach». Ανάμεσά τους, θα βρεις και τις χειροποίητες δημιουργίες του «Handicraft Workshops».

Το brand:

Το Handicraft Workshops είναι ένα brand με μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες, όμορφες ιδέες και ευφάνταστες λύσεις για το σπίτι, ενώ κινείται σε boho κυρίως ύφος. Φέτος το καλοκαίρι προτείνει πολύχρωμες και ευφάνταστες πετσέτες θαλάσσης, καθώς και τσαντάκια χειρός (clutch bags) σε ποικίλα μεγέθη και με custom χερούλια, που θα πλαισιώσουν και αναδείξουν την κάθε σας εμφάνιση. 

Η αισθητική προσέγγιση του Handicraft Workshops αντλείται μέσα από την τέχνη, το design και την παράδοση. Δραστηριοποιείται από το 2015, αρχικά στην Κύπρο και εν συνεχεία στην Αθήνα, κατασκευάζοντας και φιλοτεχνώντας μαξιλάρια, πουφ, κουρτίνες, διακοσμητικά τοίχου και μικροέπιπλα. Χαρακτηρίζεται από μια αυθόρμητη δημιουργικότητα και λατρεύει να αναμιγνύει ποικίλα υλικά και να δίνει μορφή, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές διαφόρων πολιτισμών. Το Handicraft Workshops είναι 100% χειροποίητο και εμπνέεται από διαφορετικές κουλτούρες, από την τέχνη του τατουάζ και την μουσική. 

http://handicraftworkshops.com

https://www.instagram.com/handicraft_workshops

https://www.facebook.com/handicraftworkshops

[email protected]

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES