8 Ελληνίδες fashion influencers πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της H&M

Μόδα

4moms team , 22-05-2018

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Η&Μ με τίτλο “Under the Sun” είναι ένα ταξίδι έμπνευσης γύρω από τον κόσμο της καλοκαιρινής μόδας. Η καμπάνια βασίζεται στην ιδέα ότι όλοι μοιραζόμαστε τον ίδιο ήλιο, αλλά μπορούμε να τον απολαύσουμε με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το πού ζούμε. Με τον ίδιο τρόπο, η νέα καλοκαιρινή συλλογή από την H&M είναι μοναδική, αλλά μπορούμε να τη φοράμε διαφορετικά ανάλογα με το ποιες είμαστε.

Η Η&Μ ταξίδεψε μαζί με 8 top fashion influencers σε 8 αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς και σε συνεργασία με τον όμιλο Αττικών εκδόσεων παρουσιάζει το πιο καλοκαιρινό ημερολόγιο μόδας, μέσα από τον φωτογραφικό φακό των Θοδωρή Μάρκου, Νικόλα Μάστορα, Στέφανου Παπαδόπουλου και της Ιωάννας Χατζηανδρέου.

Χρυσαφένιες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, πλακόστρωτα σοκάκια και ο ζεστός ελληνικός ήλιος γίνονται το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό της γυναικείας Η&Μ συλλογής.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν:

Ακολούθησε τις Χριστίνα Μπόμπα, Τόνια Σωτηροπούλου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Ζήνα Χαρ­κοπλιά, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλενα Γαλίφα καιΝαταλία Γεωργαλά, ανακάλυψε τα δικά τους αγαπημένα Η&Μ Summer looks και ζήσε μαζί τους μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES