Ο Σωτήρης Κυργιάκος οργανώνει φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα για την μικρή Κωνσταντίνα

Δράσεις

4moms team , 17-05-2018

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαϊου και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Ο ΑΟ Τρικάλων θα αντιμετωπίσει την ομάδα φίλων του Τρικαλινού Σωτήρη Κυργιάκου που αποτελείται απο παλιούς μεγάλους άσους αλλά και ενεργεία γνωστούς παίχτες.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος προσφέρθηκε να δημιουργήσει μια ομάδα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΚΑΕ για την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού τα έσοδα του οποίου θα δοθούν εξ’ολοκλήρου στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει απο καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 3 ευρώ 

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων από Πέμπτη 17/5 :

Κατάστημα WIND (Ασκληπιού 20)

Friends Sports Bar (πάροδος Γαριβάλδη)

Granello Cafe (Ασκληπιού 78)

Factory Cafe (Πλατεία ΟΤΕ)

Bonjour (Κονδύλη)

Κιόσκι ΑΟΤ (έναντι Τράπεζας Πειραιώς, πεζόδρομος Ασκληπιού)

Γραφεία ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Εντός Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων)

*Για περισσότερες πληροφορίες: 2431302822»

Η Κωνσταντίνα είναι απο τα Τρίκαλα και χρειάζεται την στήριξη όλων για να μπορέσει να νικήσει το μικρόβιο που της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Σύμφωνα με το ιατρικό σημείωμα του Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ωνασείου, η περίπτωση της είναι εξαιρετικά δύσκολη γι’αυτό η άμεση κινητοποίηςη όλων μας είναι απαραίτητη για να μπορέσει να προβεί σε μεταμόσχευση.

Ας δημιουργήσουμε μια αλυσίδα αγάπης με το ελάχιστο ποσό οικονομικής βοήθειας που μπορεί να καταβάλλει ο καθένας μας, ώστε να δούμε και πάλι την Κωνσταντίνα να χαμογελάει, να τρέει, να ονειρεύεται, να ζεί!

Τράπεζα ALPHA BANK

IBAN GR3801402000200002101610625

Με δικαιούχο Νικόλαο Κολέτσιο (μπαμπάς Κωνσταντίνας)

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES