Οι καούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οφείλονται στο γεγονός πως χαλαρώνει η βαλβίδα του στομάχου, επιτρέποντας τα στομαχικά οξέα να επιστρέφουν προς τα πάνω.

Οι τροφές που προκαλούν πιο έντονες καούρες είναι:

-Τροφές με πολλά κορεσμένα λιπαρά

-Κόκκινο κρέας

-Αλκοόλ, καφές και ανθρακούχα

-Όξινα φρούτα

Καλό είναι να αποφεύγετε τα παραπάνω και να προσθέσετε στη διατροφή σας τροφές με πολλές φυτικές ίνες, να τρώτε μικρά και συχνά γεύματα και μπορεί να σας βοηθήσει το μάσημα τσίχλας μετά το γεύμα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES