Τα χρώματα παστέλ σε ένα μόντερνο βρεφικό δωμάτιο, ζωντανεύουν τον χώρο χωρίς να τον κάνουν να φαίνεται φορτωμένος. Τα γεωμετρικά μοτίβα δημιουργούν συνοχή, ενώ τα ασπρόμαυρα συμπληρώνουν την παιχνιδιάρικη παλέτα.

Η μινιμαλιστική προσέγγιση στην διακόσμηση δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να έχει δυναμική. Η έξυπνη χρήση του χρώματος σε ένα σωστά επιλεγμένο στοιχείο, που ταιριάζει με τα ουδέτερα χρώματα και το λευκό, διατηρεί τον χώρο καθαρό και όμορφο.

Στο βρεφικό δωμάτιο δεν χρειάζεται να περιορίσουμε την διακόσμηση. Ενσωματώστε στοιχεία που αγαπάτε όπως το ρατάν, τα περσικά χαλιά, τα φυτά και τις εκτυπώσεις.

Αν δεν σας αρέσουν τα χρώματα, ξέρετε καλά ότι το βρεφικό δωμάτιο δεν τα χρειάζεται για να γίνει ζεστό για το μωρό σας. Τα λευκά, τα κρέμ και οι ελαφριές γήινες αποχρώσεις δημιουργούν μια πανέμορφη παλέτα, ειδικά αν προσθέσουμε ζεστές υφές όπως το δέρμα προβάτων, το βελούδο ή τη γούνα.

Αν επιλέξετε το φυσικό ξύλο, το λευκό και το πράσινο το κάθε δωμάτιο αποκτά αμέσως ένα σύγχρονο vibe που είναι επίσης μποέμικο. Προσθέστε περισσότερες πινελιές χρώματος με τα παιχνίδια τοποθετώντας τα σε ένα ράφι όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Αν θέλετε να έχετε ένα ελαφρύ ύφος στο δωμάτιο, επιλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος της κρέμας, που μπορούν να βοηθήσουν τα μικρότερα δωμάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και ευάερα.

Τα έπιπλα που θα επιλέξετε μπορούν να είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση. Μια καρέκλα όπως η rocker του Eames και ένα έπιπλο όπως αυτό της φωτογραφίας σε σχήμα X είναι δύο στοιχεία που εκσυγχρονίζουν το χώρο.

Image Credits:

ACP/TRUNK ARCHIVE

@SARAHYATESMORA

ALYSSA ROSENHECK

@CALIVINTAGE

@ALMOSTMAKESPERFECT

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES