Οι αγαπημένοι μας ήρωες συναντιούνται ξανά, σε μια απολαυστική κωμωδία γεμάτη δράση, χιούμορ και… πολλούς ξηρούς καρπούς! Θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 10 Μαϊου.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το Liberty Park και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.

H ακαταμάχητη συμμορία επιστρέφει!

Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία, ο σκανδαλιάρης σκίουρος Σέρλι, ο γλυκύτατος Κολλητός, η τρυφερή Άντυ και η γκαφατζού Γλύκα ζουν μια όμορφη και ήρεμη ζωή που είναι άφθονη σε φαγητό. Μέχρι που το μαγαζί που τους προμηθεύει τους αγαπημένους τους ξηρούς καρπούς ανατινάζεται! Μετά την άκαρπη προσπάθειά τους να βρουν φαγητό στην πόλη, ο Σέρλι και η παρέα του το βάζουν για το Liberty Park, το οποίο όμως έχει βάλει στο μάτι ο δήμαρχος και θέλει να γκρεμίσει για να χτίσει στη θέση του ένα λούνα παρκ. Όταν ο Σέρλι και η παρέα του καταφθάνουν, η μάχη ξεκινά… Καταδιώξεις, απαγωγές, φάρσες και καταστροφές σε μια ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης για μικρούς και μεγάλους!

«Όταν ξεκίνησα να γράφω το ‘’Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2’’, ήθελα να κάνω μια ταινία πολύ μεγαλύτερη και ακόμα πιο αστεία από την πρώτη και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που οπωσδήποτε καταφέραμε», δηλώνει ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Καλ Μπρούνκερ. «Μπορέσαμε να εξελίξουμε όλα όσα αγάπησαν οι θεατές στους χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, λέγοντας ταυτόχρονα μια συναρπαστική νέα ιστορία».

Για την παραγωγή του «’Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2» δούλεψε μια μεγάλη και απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Καθώς η δημιουργία μιας ταινίας κινουμένων σχεδίων είναι μια αργή διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη σχολαστικότητα, περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες εργάστηκαν για πάνω από δύο χρόνια προκειμένου να φτιάξουν τους χαρακτήρες, τα σκηνικά, τα props, τη μουσική και πολλά ακόμα στοιχεία.

Το «’Ένας Σκίουρος Σούπερ-Ήρωας 2» εκτός από χιούμορ διαθέτει και ένα σημαντικό μήνυμα υπέρ της ομαδικότητας, καθώς οι ήρωες συνειδητοποιούν πως, αφήνοντας πίσω τις διαφορές τους και δουλεύοντας μαζί, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Τη σκέψη αυτή ενστερνίζεται απόλυτα και ο σκηνοθέτης: «Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι μεγάλης σημασίας να αποδεχτούμε τις διαφορές μας και να συνεργαστούμε για να λύσουμε τα όποια προβλήματα. Όπως λέει και ο κύριος Φενγκ στην ταινία, ‘’Είμαστε μαζί σε αυτό!’’».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES