Πώς δεν θα κολλήσει το γάλα στον πάτο της κατσαρόλας

Σπιτι

4moms team , 24-04-2018

Όταν το απαιτεί η συνταγή να ζεστάνουμε το γάλα στην κατσαρόλα ή το μπρίκι, συχνά κολλάει όταν είναι υψηλή η θερμοκρασία.

Πολλά από τα συστατικά του, όπως σάκχαρα και πρωτεΐνες, κατεβαίνουν προς τα κάτω. Για να μην σας κολλήσει στο σκεύος, χρειάζεται να το ζεσταίνετε σιγά-σιγά και να το ανακατεύετε συνέχεια.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό στη βάση του δοχείου και να ρίξετε από πάνω το γάλα  ώστε να βράσει χωρίς να κολλήσει.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES