4 τρόποι να κάνετε τα έπιπλά σας να φαίνονται ακριβά και πολυτελή

Διακόσμηση

4moms team , 19-04-2018

Εκτός από την ταπετσαρία στους τοίχους, η ReCons προτείνει ακόμη 3 τρόπους να μεταμορφώσουμε τα έπιπλά μας ώστε να φαίνονται πολυτελή και ακριβά.

Τrick No1: Εξατομίκευση τώρα

Έχετε βαρεθεί την απλή συρταριέρα στο σπίτι σας; Αναζητήστε ξεχωριστά, πολυτελή ή vintage πόμολα και θα δείτε ότι θα αλλάξει ολόκληρη η όψη τους. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει μόνο για τις συρταριέρες αλλά και για τις πόρτες και τα ντουλάπια. Με αυτόν τον τρόπο, τα μοντέρνα έπιπλα μπορεί να αποκτήσουν χαρακτήρα, προσωπικότητα κι αέρα…αντικερί.

Trick No2: Comme il faux

Όλοι ξέρετε ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την όψη των επίπλων δεν είναι άλλος από την ταπετσαρία ή τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα. Άλλωστε, με χαμηλό κόστος, εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση, σε  άπειρα σχέδια και χρώματα, κανένα έπιπλο δεν θα θυμίζει ότι το αγοράσατε στο ίδιο μαγαζί με την μάζα. Για μια πιο παιχνιδιάρικη νότα καλύψτε τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα και το εσωτερικών των επίπλων σας.

Trick No3: Νέο δέρμα

Αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε με τις φθηνές ή κοινότυπες πολυθρόνες, καρέκλες και τον καναπέ, η λύση  βρίσκεται στην μπογιά. Αν, ωστόσο, βρίσκεται αυτήν την ιδέα ξεπερασμένη, μπορείτε να πείτε «ναι» στα διακοσμητικά αυτόκολλητα. Τι γίνεται όμως με τα έπιπλά που είναι καλυμμένα με ύφασμα; Μια νέα ταπετσαρία θα τους δώσει την πιο άμεση και ενδιαφέρουσα λύση. Ειδικά ν αλλάξετε και τα πόδια τους, θα πάτε την ανανέωση σε άλλο επίπεδο.

Trick No4: Ταπετσαρίες επίπλων

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σκεφτείτε την ανανέωση στις ταπετσαρίες επίπλων. Ενδεχομένως να σας κούρασε η όψη του σαλονιού ή το έπιπλο να…πάλιωσε. Όσο περίεργο και να φαίνεται δε θα χρειαστεί να πετάξετε το παλιό σετ από καρέκλες, τις πολυθρόνες ή τον πολυχρησιμοποιημένο καναπέ. Με το να επιλέξετε νέες ταπετσαρίες επίπλων θα ανανεώσετε το σαλόνι και θα απογειώσετε το στυλ του χώρου.

-Είναι εύκολο: Οι ταπετσαρίες επίπλων συνιστούν την εύκολη λύση για να αντιμετωπίσετε τη φθορά στα παλιά έπιπλά.

– Υπάρχει μεγάλη ποικιλία: Οι επιλογές στις ταπετσαρίες επίπλων που η αγορά διαθέτει είναι τεράστιες. Μπορείτε είτε να εφαρμόσετε το ήδη υπάρχων στυλ που έχετε στο σαλόνι ή να τολμήσετε κάτι διαφορετικό.

-Έχει ελάχιστο κόστος: Γιατί να αγοράζετε καινούρια, αφού μπορείτε να φτιάξετε καινούργια; Το κόστος είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο που απαιτεί η αγορά καινούριων επίπλων.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES