Και τα Millhouse στο Revival Detox!Γιατί υποστηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις με καλή ποιότητα και οικονομική τιμή!

Τρωμε

4moms team , 13-04-2018

Τα προϊόντα Millhouse αποτελούν ένα από τα κατοχυρωμένα brands της εταιρείας Introfex, η οποία θεωρείται σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες συσκευασίας τροφίμων.

Το brand είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πορεία και την εξέλιξη της Introfex, καθώς το 1993 παρουσιάστηκε το πρώτο Millhouse προϊόν στην ελληνική αγορά και σιγά σιγά, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της σχέσης εξαιρετικής ποιότητας και καλής τιμής, η γκάμα των προϊόντων έχει εμπλουτιστεί και συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καινοτόμες συνταγές, διατηρώντας χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, ώστε η κάθε ελληνική οικογένεια να μπορεί να απολαμβάνει την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα των προϊόντων. Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή και να μαθαίνει από αυτόν, ώστε να μπορεί έπειτα να δημιουργεί γι’ αυτόν λύσεις και προϊόντα που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του τόσο σε διατροφικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό.

Η συνέπεια που έχει δείξει η εταιρεία απέναντι στην πολύ δύσκολη οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, αποτυπώνεται στη φιλοσοφία της, αναφορικά με τα προϊόντα Millhouse. Το πρωταρχικό στοιχείο που λαμβάνεται υπ’ όψιν, πριν τη διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος στην ελληνική αγορά, είναι ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας με την χαμηλή τιμή.

Aκολουθώντας πιστά, λοιπόν, τη φιλοσοφία αυτή, στόχος είναι η καθιέρωση των προϊόντων Millhouse ως η πλέον αναγνωρίσιμη ελληνική μάρκα δημητριακών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.millhouse.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR
ALL ARTICLES