Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης είναι ο καθοδηγητής μας για προσωπική ανάπτυξη. Στο Revival Detox στις 15 Απριλίου!

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 11-04-2018

Ο Κωνσταντίνος είναι Holistic Wellness Coach, Δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού.

Είναι γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στυλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής.

Μην χάσετε την ομιλία του στο Revival Detox στις 15 Απριλίου στο Life Gallery!

Η Saucha ως αξία στη φιλοσοφία της Yoga, μας προσκαλεί να καθαρίσουμε το σώμα και το νου μας από οτιδήποτε δεν μας εξυπηρετεί. Προτείνει να υιοθετήσουμε πρακτικές καθαρότητας που αφορούν όλο το φάσμα της ανθρώπινης ύπαρξης περιλαμβάνοντας την σωματική υγιεινή, την διατροφή, την σκέψη, την σχέση μας με το περιβάλλον και τους άλλους. 

Είναι γεγονός ότι οι ρυθμοί της σύγχρονης ζωής δημιουργούν «θόρυβο» και άγχος. Συχνά δεν μας αφήνουν τον ωφέλιμο χρόνο για να δημιουργήσουμε έναν καθαρό και “τακτοποιημένο” εσωτερικό διάλογο. Έναν διάλογο με τον εαυτό μας που θα μας επιτρέψει να λειτουργήσουμε με την έννοια της Saucha (Καθαρότητας ) πρώτα ως τρόπο σκέψης και στη συνέχεια ως στάση ζωής.

Υπάρχει όμως τρόπος! Υπάρχουν μέθοδοι και εργαλεία προσαρμοσμένα και στοχευμένα στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Σε αυτήν την ομιλία θα μάθετε πώς συνδυάζοντας παραδοσιακά συστήματα όπως είναι η Yoga και η ayurveda καθώς και μοντέρνες τεχνικές προσωπικής ανάπτυξης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις απεριόριστες δυνατότητες του νου και να δημιουργήσετε ένα πιο καθαρό εσωτερικό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε πιο υψηλά επίπεδα ενέργειας στο σώμα και αρμονίας στο νου.

Το κέρδος που επιζητούμε είναι να καταφέρουμε να φροντίσουμε με τον καλύτερο τρόπο, ό, τι πολυτιμότερο έχουμε. Το σώμα και τον νου μας, ούτως ώστε να έχουμε πνεύμα λαμπρό και καθαρό. Εν τέλει, όταν αυτό αντανακλάται προς τα έξω, κάνει τον κόσμο γύρω μας ομορφότερο.

Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης

 

Bio

Ο Κωνσταντίνος είναι Holistic Wellness Coach, Δάσκαλος Γιόγκα και Διαλογισμού.  Γνωστός για το ευφυή, χαρούμενο και γεμάτο πάθος στυλ διδασκαλίας του, έχει ήδη καθοδηγήσει χιλιάδες ανθρώπων να περιηγηθούν αριστοτεχνικά σε όλες τις πτυχές της καθημερινής τους ζωής.

Συνδυάζοντας τη φιλοσοφία της γιόγκα και της Ayurveda με τη δυτική ψυχολογία, η ολιστική προσέγγιση του Κωνσταντίνου στοχεύει σε όλες τις πτυχές της ζωής: Παντρεύει τη σύγχρονη επιστήμη με τη διαχρονική σοφία με ένα τρόπο μοναδικό, καθοδηγώντας τους πελάτες του ούτως ώστε να διερευνήσουν τις βαθύτερες πτυχές του εσωτερικού εαυτού τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζήσουν με απόλυτη συνειδητότητα και σε βαθιά ευθυγράμμιση με τις προσωπικές τους αξίες.   

Σκοπός των συνεδριών Holistic Wellness coaching που προσφέρει ο Κωνσταντίνος είναι η καλλιέργεια μίας ισορροπημένης ζωής, όπου το άτομο έχει τη δύναμη να πετύχει τους στόχους του μέσα από μια βαθιά εξερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στο νου και το σώμα.

Προσφέρει επίσης ειδικά προγράμματα Achievement Coaching, Business Training και σεμινάρια NLP, Επικοινωνιακής Δεξιότητας κι Επίτευξης Στόχων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Ζει στην Αθήνα και είναι διευθυντής σπουδών του Bhavana Yoga Center. Είναι ενεργό μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας, ένας δάσκαλος που διαρκώς ταξιδεύει, διοργανώνει σεμινάρια, workshops και μοναδικά retreats, όλα βασισμένα σε μία ολιστική προσέγγιση με σκοπό την ευζωία και την ευημερία.

Όλο το πρόγραμμα για το Revival Detox Day στις 15 Απριλίου ΕΔΩ

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES