5 τρόποι να «γεμίσετε» τις άδειες γωνιές του σπιτιού

Διακόσμηση

4moms team , 04-04-2018

Αν θέλετε να γεμίσετε μία γυμνή γωνιά του σπιτιού σας αλλά δεν ξέρετε πως, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιον από τους παρακάτω τρόπους που προτείνει η ReCons.

#1 Δημιουργήστε ένα fake playroom

Χρειάζεστε μια ιδέα που θα πυροδοτήσει τη φαντασία του μικρού παιδιού σας; Με μια μαύρη ταινία μπορείτε πολύ εύκολα να μετατρέψετε μαγικά μια γυμνή γωνία σε ένα μαγευτικό playroom. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα κιβώτιο παιχνιδιών, μια συμπαγής μονάδα ραφιών με στρογγυλεμένες γωνίες είναι μια ιδέα που εξοικονομεί χώρο και δημιουργεί χώρο αποθήκευσης για παιχνίδια.

#2 Δημιουργήστε μια γωνιά με θέα

Η Tiffany από την Off Beat και την Inspired μεταμόρφωσε μια άγνωστη γωνιά στο σαλόνι της σε μια γωνιακή καφετέρια με θέα. Αυτή η DIY ιδέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο στο σπίτι.

#3 Πάρτε μια γωνιακή βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη Billy Series είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια του ΙΚΕΑ. Τα κομμάτια «κλειδιά» της συγκεκριμένης συλλογής μπορούν να αναμειχθούν ή να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η γωνιακή βιβλιοθήκη είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα που μετατρέπει μια γυμνή γωνιά σε χρήσιμη αποθήκευση.

#4 «Φορτίστε» την… εξάρτηση από την καφεΐνη

Δεν έχετε αρκετό χώρο στην κουζίνα σας για να τοποθετήσετε την μηχανή του καφέ; Ένα μικροσκοπικό ράφι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα σημείο για να φτιάξετε το αγαπημένο σας ρόφημα.

#5 Αποθηκεύστε πολλά ρούχα

Το διαμέρισμα σας δεν έχει στην κρεβατοκάμαρα ντουλάπα ή αρκετό χώρο αποθήκευσης; Αναρωτιέστε τι να κάνετε; Αυτό το ράφι ρούχων για γωνίες θα δημιουργήσει χώρο για να κρεμάσετε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES