Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράτανο και το περιοδικό People, για την παράσταση στην οποία συμμετέχει «Αναζητώντας τον Αττίκ».

Φυσικά, από τη συνέντευξη δεν έλειψαν και οι προσωπικές ερωτήσεις, στις οποίες η ηθοποιός απάντησε πολύ ειλικρινά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, αλλά και τον γιο της, Μάξιμο.

Εσύ έχεις έναν τριπλό ρόλο στη ζωή σου. Είσαι μητέρα, επαγγελματίας και σύζυγος. Το κομμάτι της συζυγικής ιδιότητας, της συντρόφου, είναι το πιο ρηγμένο, εκείνο που το βάζεις σε τρίτη μοίρα;

Η αλήθεια είναι πως πηγαίνει στην άκρη κάποιες φορές, αλλά το ζήτημα είναι πως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό. Πρέπει να κρατάς αυτό το κομμάτι ζωντανό, αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει η ιστορία. Ορισμένες φορές, βέβαια, είναι πολύ δύσκολο.

Ενώ είναι σημαντικό, είναι το πιο εύκολο για να βάλεις στην άκρη…

Αναγκαστικά. Αυτό είναι αλήθεια. Χρειάζεται ισορροπία γιατί πολύ εύκολα μπορεί κανείς να παρασυρθεί σε μια κανονικότητα και μια τριβή που δεν οδηγεί πουθενά και αργά ή γρήγορα θα σβήσει.

Πώς καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι;

Άλλοτε τα καταφέρνω, άλλοτε όχι. Προσπαθώ. Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα να τηρηθούν οι ισορροπίες και να καταφέρεις να είσαι εντάξει σε όλα. Γιατί όταν η δουλειά είναι έντονη, η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα έχει το παιδί. Αλλά αυτό πάει κι έρχεται, η μία φάση διαδέχεται την άλλη, όπως συμβαίνει σε όλα στη ζωή.

Πώς προσπαθείς να ανανεώνεις τη σχέση σου. Είσαι στη λογική «να βγούμε για να αλλάζουμε παραστάσεις» ή κάθεστε μέσα για να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί;

Όλα τα παραπάνω! (γέλια) Σημασία έχει η επικοινωνία.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES