5 Οικονομικές ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο

Διακόσμηση

4moms team , 29-03-2018

Η ReCons μάς παρουσιάζει 5 οικονομικές ιδέες για ένα καταπληκτικό παιδικό δωμάτιο. Γιατί, δεν είναι ανάγκη να σπαταλήσουμε εκατοντάδες ευρώ για τη διακόσμησή του.

  1. Πείτε «όχι» στα μαξιλάρια

Μπορεί να σας φαίνεται ελκυστική η ιδέα του να γεμίσετε την κούνια με μαλακά μαξιλάρια, άπειρα παιχνίδια και σεντόνια. Αλλά στην πραγματικότητα η ποσότητα δε μετράει τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Πείτε «ναι» σε 2-3 παιχνίδια και μαξιλάρια και επιλέξτε 5-6 σετ σεντόνια για να καλύψετε το κρεβατάκι του μικρού σας.

  1. Προτιμήστε πιο οικονομικές κούνιες

Μπορεί οι κούνιες δια χειρός σχεδιαστών να είναι η τελευταία τάση στη διακόσμηση του βρεφικού υπνοδωματίου, ωστόσο πέφτουν «βαριές» για την τσέπη σας. Κάντε, λοιπόν, μια σχετική έρευνα αγορά και αγοράστε μια όμορφη και πιο οικονομική κούνια που να δίνει το επιθυμητό στιλ στο χώρο.

  1. Αποθηκεύστε έξυπνα και με στυλ

Το βρεφικό υπνοδωμάτιο πρέπει να έχει πάντα χώρο για παιχνίδια ή κουβέρτες. Τα μεγάλα ψάθινα καλάθια λοιπόν αποτελούν τον πιο οικονομικό, διαχρονικό και όμορφο τρόπο για να τα αποθηκεύετε.

  1. Έπιπλα διπλής χρήσης

Στη θέση της κλασσικής, κουνιστής καρέκλας προτιμήστε ένα καναπέ-κρεβάτι ή ένα ανάκλιντρο. Έτσι, θα δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο και ταυτόχρονα θα μπορείτε να το μετατρέψετε σε κρεβάτι για το μωράκι σας όταν μεγαλώσει και γίνει πια παιδί.

  1. Χρώμα

Η πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι να ξεκινήσετε να βάφετε. Δώστε στιλ και χαρακτήρα σε κάθε χώρο είναι το χρώμα. Τολμήστε να βάψετε το σοβατεπί αλλά και την κάσα της πόρτας του δωματίου.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES