Ο φωτογράφος που λατρεύει το μοντάζ

Μπαμπάς

4moms team , 21-03-2018

Ο Ελβετός φωτογράφος και μπαμπάς John Wilhelm εκπλήσσει το διαδίκτυο με το εξαιρετικό μοντάζ του στο οποίο στήνει για να φωτογραφήσει τα μέλη της οικογένειας του. Οι 3 κόρες του και η γυναίκα του, γίνονται ο καμβάς για να δημιουργήσει και είμαστε σίγουρες ότι οι φωτογραφίες του θα σε κάνουν να χαμογελάσεις.

Ο John δηλώνει ότι η φωτογραφία είχα πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Ο πατέρας του ήταν επίσης φωτογράφος, γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον γεμάτο φωτογραφικές μηχανές, περιοδικά, φακούς, αυτόματες φωτογραφικές μηχανές, σκοτεινά δωμάτια και αστείους γάμου. Δεν μου άρεσε καθόλου το φίλμ και όλες οι διαδικασίες για την εμφάνιση των φωτογραφιών. 

Η σημασία της φωτογραφίας άλλαξε όταν κράτησε για πρώτη φορά στα χέρια του μια ψηφιακή κάμερα. Τότε άναψε η φλόγα και ξεκίνησε ένα μακρύ ταξίδι, μέσα από πολλά συστήματα κάμερας, τεχνικές, εμπειρίες και προϊόντα λογισμικού. Τον Φεβρουάριο του 2011, αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πέρα ​​από τα όρια της απλής φωτογραφίας. Μπήκε στον κόσμο του Photoshop. Και εξομολογείται ότι αυτό ήταν το καλύτερο που έκανα ποτέ …

Τώρα η φωτογραφία είναι ένα μεγάλο πάθος!
 
Του αρέσει να ζωγραφίζει τη φαντασία του με τη βοήθεια των δικών του φωτογραφιών, του Photoshop και του 3D λογισμικού. Λόγω του γεγονότος ότι είναι περισσότερο μια εμμονή από ένα απλό πάθος, χαρακτηρίζει τον εαυτό του photoholic!

Απολαύστε τις δημιουργίες του.

 
www.johnwilhelm.ch
 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES