Η κούκλα ποδοσφαιριστής που έκλεψε καρδιές

Παιδιά

4moms team , 19-03-2018

Πριν απο λίγες μέρες, με αφορμή τη παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Barbie παρουσίασε 17 ιστορικά και μοντέρνα γυναικεία πρότυπα από όλο τον κόσμο σε κούκλες. Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικούς τομείς και σπάνε τα όρια για να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά κοριτσιών, βρίσκεται εκείνη η μια που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και κέρδισε την ματιά πολλών κοριτσιών.

Πρόκεται για την Sara Gama την αρχηγό της γυναικείας ομάδας της Juventus. Γεννημένη στην Τεργέστη,  Παρίσι, καταξιωμένη στο Τορίνο, αυτή είναι με πολύ λίγα λόγια η ιστορία και το ταξίδι της Sara Gama, της “Bianconeri” Barbie. Η αθλήτρια με τα “τρελά” μαλλιά, την αποφασιστικότητα, το πάθος και το ταλέντο. Ένα μικρό ανθρώπινο ον που τώρα έγινε μια κούκλα για να παίζουν μαζί της τα παιδιά. 

Η εταιρία Mattel, σχεδιάζοντας την συλλογή “SHero”, μετά τις κούκλες της Barbie που εμπνεύστηκαν από πολλές αθλήτριες όπως η surfer Çagla Kubat, η μπόξερ Nicole Adams και η παίκτρια βόλεϊ Hui Ruoqi, η επιλογή για το ποδόσφαιρό μάλλον ήταν μονόδρομος και είχε το όνομα Sara Gama. 

Είναι είναι η τέλεια εκπροσώπηση του γυναικείου ποδοσφαίρου, και αξίζει τον θαυμασμό όλων για το πάθος, το ταλέντο και την επιθυμία της να εκπλήξει.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES