The Cellar: Η «κρυφή» high end πρόταση της Λεωφόρου Συγγρού

Τρωμε

Ένα «κρυφό» εστιατόριο που βρίσκεται στο υπόγειο του «Fresh» της Λεωφόρου Συγγρού, ήρθε για να μείνει. Πρόκειται για ένα κρεατοφαγικό εστιατόριο με high end αισθητική, με τον Μιχάλη Μερζένη (Dry and Raw by Drakoulis) να είναι επικεφαλής της κουζίνας.

Στο τραπέζι σάς θα «προσγειωθούν» κοπές από Wagyu και Black Angus, ζουμερά μπέργκερς και πάπια με μαρμελάδα πορτοκαλιού και τζίντζερ. Όμως, αξίζει να δοκιμάσεις το σεβίτσε αστακού με κουμ κουάτ και τα ψητά χτένια με μαρμελάδα χαμόν.

Όσο για τη διακόσμηση; Η εντυπωσιακή σάλα αλλά και τα ατελείωτα ράφια με φιάλες, πλούσια wine list με σαμπάνιες και premium οίνους, είναι αυτά που θα κλέψουν την παράσταση. Φυσικά, πριν αφοσιωθείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις του The Cellar.

Λειτουργεί από Πέμπτη έως Κυριακή

The Cellar: Λ. Συγγρού 96, Φιξ

Tηλ: 2114112633

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Πρώτη δημοσίευση: Alimos Online

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES