Το πιο πολύχρωμο σπίτι του Λος Άντζελες

Διακόσμηση

4moms team , 12-03-2018

Η Chloe Fleury είναι μια εικονογράφος και στυλίστας προφήτης που ζει στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της Mehdi και τις δύο κόρες τους. Κάνει τρισδιάστατα χαρτικά αντικείμενα, όπως ροζ φλαμίνγκο και κίτρινο ελέφαντα – και το σπίτι της είναι εξίσου διασκεδαστικό και πολύχρωμο με το έργο της. Επιπλέον, έχει σπουδαία ευρήματα στο IKEA! Εδώ είναι μια ματιά στο εσωτερικό 

Στην Καλιφόρνια ονειρεύομαι: μεγάλωσα στη Λυών της Γαλλίας, αλλά όταν ήμουν 10 χρονών, η οικογένειά μου πήρε ταξίδι στην Καλιφόρνια και ερωτεύτηκα το κράτος. Έγινε το όνειρό μου να μετακομίσω εδώ. Μετά το σχολείο, είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το Σαν Φρανσίσκο για μερικούς μήνες ως τουρίστας. Έκανα το καλύτερο δυνατό για να βρω μια πρακτική άσκηση και να πάρω βίζα για να μπορέσω να μείνω για πάντα. Κατέληξα να συναντήσω τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι επίσης Γάλλος, στο κόμμα ενός φίλου μερικά χρόνια αργότερα.

Σχεδόν κοντά στην παραλία: Αφού κατοικούσαμε εδώ και χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο, μετακόμισα στο Λος Άντζελες πριν από επτά μήνες. Ο σύζυγός μου είναι surfer, και αυτό το σπίτι απέχει 15 λεπτά με το ποδήλατο από το νερό. Η παραλία έχει γίνει ευτυχισμένη θέση της κόρης μου. Είναι ωραίο να περάσετε τα Σαββατοκύριακα και κάποια απογεύματα εκεί. Μόλις τα πόδια των τεσσάρων ετών χτυπήσουν την άμμο, θα αποκόψει το φόρεμά της και θα τρέξει γυμνή στην παραλία.

Στην παιδική τέχνη: Αυτός ο τοίχος είναι ένα μείγμα οικογενειακών φωτογραφιών και της τέχνης των κόρων μου. Μέχρι πρόσφατα, ο Λούλα δεν είχε υπομονή να καθίσει, αλλά τώρα μπαίνει στο σχέδιο. Κάθε μέρα, μου λέει ότι το αγαπημένο της μέρος στο σχολείο έκανε τέχνη. Ως εικονογράφος, αυτό με κάνει να χαμογελώ. Ένα πολύχρωμο σπίτι και η τέχνη των παιδιών πηγαίνουν καλά μαζί.

Σχετικά με την ανάμειξη και την αντιστοίχιση: Ο σύζυγός μου είναι μισός Μαροκινός, έτσι έχουμε μερικά πράγματα από το Μαρόκο, όπως το χαλί μας, το μπουφέ και μερικά μαξιλάρια. Έχουμε επίσης πράγματα από τις αγορές ψύλλων στη Γαλλία. Το Little Broc στη Λυών έχει τα καλύτερα vintage έπιπλα μπαστούνι – είναι η πρώτη μου στάση όταν επισκέπτομαι το σπίτι το καλοκαίρι. Μου αρέσει να αναμειγνύω στυλ και να μην κολλήσω σε μια ενιαία παλέτα χρωμάτων – που μπορεί να γίνει δύσκολη, ειδικά με τα παιδιά και όλα τα παιχνίδια παντού. Έτσι, απλά ερωτεύομαι με ένα αντικείμενο και το κάνει να δουλέψει.

Πηγή: cupofjo.com

Image Credits: Nicki Sebastian

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES