Δείτε την ωραιότερη δημιουργική δραστηριότητα για παιδιά

Παιδιά

Θεώρησα εντελώς σημαδιακό το γεγονός ότι την ημέρα που έφτασε στο σπίτι ο καινούργιος μας εκτυπωτής βρέθηκα μετά από μερικά τυχαία κλικ μπροστά στο Creative Park της Canon. Αν αγαπάτε τις χειροτεχνείς και ψάχνετε ωραίες δημιουργικές δραστηριότητες για να περνάτε όμορφα τον χρόνο σας παρέα με τα παιδιά είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε όπως και εγώ.

Με την αρχική μου περιήγηση στις σελίδες βρήκα δεκάδες ενδιαφέροντα θέματα για εκτύπωση και συναρμολόγηση. Κάθε χειροτέχνημα χαρτοκοπτικής είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξάψει τη φαντασία του παιδιού μας ώστε να αναπτύξει πληθώρα δημιουργικών δεξιοτήτων στην πορεία, μέσω πρωτότυπων ιδεών για χάρτινες κατασκευές. Τα μόνα που χρειαζόμαστε είναι ένας εκτυπωτής, μερικά αναλώσιμα και φυσικά ο ελεύθερος χρόνος μας.

Σε αυτό το online μπαούλο με παιχνίδια, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για κατασκευές που θα  προσφέρουν ατελείωτες ώρες οικογενειακής διασκέδασης. Το Creative Park περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία σχεδίων, για κάθε ηλικία, επίπεδο εξοικείωσης με τις κατασκευές αλλά και για κάθε γούστο. Υπάρχουν σχεδόν όλα, από Οριγκάμι και Ζώα έως κάθε είδους Κάρτες.

Στην περιήγηση μου είχα παρέα την Βαλέρια, η οποία επίσης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της όταν μπροστά μας εμφανίστηκε ένας συναρπαστικός κόσμος τρισδιάστατης εικαστικής τέχνης απο όμορφα γλυπτά χαρτιού με τα αγαπημένα της ζωάκια, δεινόσαυρους, πλανήτες, διάσημα κτίρια και πολλά άλλα. Όταν εκείνη αναρωτήθηκε πως θα καταφέρει να το φτιάξει, ησύχασε όταν διάβασε τις εύχρηστες οδηγίες συναρμολόγησης. Τώρα είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια πολύ διασκεδαστική εκπαιδευτική δραστηριότητα εκείνα τα απογεύματα (ειδικά τα βροχερά) που ψάχνουμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα!

Εμένα πάντως το πρώτο που έκλεψε την ματιά και εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου, είναι ο λατρεμένος Nemo. Επίσης βρήκα φανταστικά τα χάρτινα ενυδρεία που μπορούν να γίνουν ένα καταπληκτικό δώρο για την γιαγιά και τον παππού που θα καμαρώνουν το έργο-δώρο από τα χεράκια του εγγονιού τους.

Επίσης λάτρεψα όλα τα σχετικά με το μωρό, εκτυπώσιμα για κορνίζες, το baby shower, κάρτες και τις απίθανες σελίδες λευκώματος (scrapbooks) για τον κάθε μήνα του!

Η περιήγηση στις κατηγορίες του  Canon Creative Park είναι πάρα πολύ εύκολη και μπορείτε να αποκτήσετε εκείνο που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στο μοντέλο που σας αρέσει. Στη συνέχεια επιλέγετε το μέγεθος (αν υπάρχει αυτή η επιλογή) και κάνετε λήψη του μοντέλου και των οδηγιών.

Τέλος εκτυπώνετε και δημιουργείτε!

www.canon.gr/endlesstoys/

 

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES