Πως δυο ώρες μπορούν να αλλάξουν την σχέση μας με τα παιδιά μας

Ψυχολογία

4moms team , 28-02-2018

Όταν κάθεστε αργά το βράδυ, μακριά από όλο το άγχος και τις έννοιες της ημέρας και σκέφτεστε όλα όσα θα θέλατε να είναι ίσως διαφορετικά, τι είναι το πρώτο πράγμα που περνά απ’το μυαλό σας;

Ως γονείς τα παιδιά και η σχέση μας μαζί τους είναι πάντα η προτεραιότητα μας. Και ξέρω πολύ καλά, πως θα κάναμε ο,τιδήποτε για να φτιάξουμε όποιο μικρό ή μεγάλο ζήτημα αντιμετωπίζουμε!

Και αν σας λέγαμε οτι είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζατε; Αν σας λέγαμε πως μέσα σε 2 μόνο ώρες θα μπορέσετε να βάλετε τις βάσεις και να μάθετε πως να αρχίσετε να βρίσκετε λύσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν τόσο καιρό;

Ναι, ίσως και εμείς θα ήμασταν δύσπιστες στην θέση σας . Αλλά για αυτό υπάρχει η ομάδα του Leadership Coaching!

Στο  ΔΩΡΕΑΝ “Reinvent. Revitalize. Realize.” event που διοργανώνουν στις 2 & 3 Μαρτίου, θα εισάγουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Co-active Coaching Model. Πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή coaching, η οποία βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή και την άμεση δράση.

Όλοι οι coaches είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και μέσα από 2-ώρα workshops είναι έτοιμοι να δώσουν συμβουλές και εργαλεία αποκλειστικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός μας.

Και το καλύτερο; Είναι τελείως δωρεάν! Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι για εσάς, μια δοκιμή θα σας πείσει και σίγουρα θα βγείτε από εκεί πιο γεμάτοι! Ο αριθμός των θέσεων όμως είναι περιορισμένος, για αυτό δηλώστε συμμετοχή!

leadershipcoachingevent.setmore.com

*Το event και τα workshops θα είναι στα αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα τους στο Facebook:

www.facebook.com/events/2077140552521515/

www.leadershipcoaching.com.cy

Image Credits: Janko Ferlic

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES