Οι εκδόσεις Φυλάτος και η συγγραφέας Μαρία Ζυρνόγλου σας προσκαλούν σε δύο παρουσιάσεις του παιδικού βιβλίου «Το μαγικό παλτό», σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη:

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον χώρο του Café Θέα/tro (στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου, Βασιλέως Γεωργίου 2Α). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Βασίλης Κουίδης – Εκπαιδευτικός, Διευθυντής Δημ. Σχολείου, η συγγραφέας και ο εκδότης. Την αφήγηση θα κάνει η συγγραφέας Πηνελόπη Χριστοπούλου.

Αθήνα:

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στις18:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση στο Polis Art Café (Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα). Για το βιβλίο θα μιλήσει η Εύα Νάτση (διαχειρίστρια του blοg Βιβλίο της Παρέας), η συγγραφέας και ο εκδότης. Την αφήγηση θα κάνει η ηθοποιός και συγγραφέας, Μαρία Κυριάκη.

Το Μαγικό Παλτό της Μαρίας Ζυρνόγλου:

Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά. Σε αυτά που υποφέρουν, που χάνουν τους αγαπημένους τους, που χάνονται τα ίδια στα σκοτεινά δάση των μεγάλων πόλεων, που είναι άστεγα, που πεινούν, που αρρωσταίνουν βαριά. Αλλά και σ’ αυτά που μεγαλώνουν με άνεση κάτω από το λαμπρό φως του ήλιου, πολυαγαπημένα και καλομαθημένα. Σ’ αυτά που για να ξυπνήσουν και να καταλάβουν τον πόνο του άλλου, για να γίνουν άνθρωποι και έτσι να πορευθούν ως το τέλος, χρειάζονται κάτι μαγικό…  

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES