Δύο κορίτσια κατηγορούνται ότι προκάλεσαν την αυτοκτονία της συμμαθήτριας τους

Έφηβοι

4moms team , 06-02-2018

Στις 10 Ιανουαρίου, η 12χρονη Gabriella Green βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Φλόριντα, λίγες ημέρες μετά τα παράπονα της στην μαμά της για το δράμα που περνόυσε.

Η αστυνομία δήλωσε ότι δύο δωδεκάχρονες έχουν κατηγορηθεί για διαδικτιακή παρενόχληση προς την συμμαθήτρια τους που κρεμάστηκε πριν από δύο εβδομάδες. Δεν δημοσιοποίησαν τα ονόματα των δύο κοριτσιών, αλλά ότι όλες φοιτούσαν στο Surfside Middle School στην Panama City της Καλιφόρνια. Αποκάλυψαν ότι τα κορίτσια αναγνώρισαν ότι η συμπεριφορά τους προκαλούσαν “συναισθηματική δυσφορία” στην Gabrielle. Μια από τις ύποπτες φέρεται να δήλωσε ότι ξεκίνησε τις φήμες για την συμμαθήτρια της στο διαδίκτυο αλλά και μπροστά της.

Η αστυνομική έκθεση ανέφερε ότι, «Οι ενέργειές της συνίσταντο στην έναρξη φήμης ότι το θύμα έχει σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, χυδαίους χαρακτηρισμούς και γραπτά μηνύματα.

Ένα άλλο αγόρι που είναι ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι μίλησε με την Green μέσω βίντεο-chat και του είπε ότι είχε προσπαθήσει να κρεμάσει τον εαυτό της. Εκείνος εξέφρασε τη λύπη του λέγοντάς της: “Αν πρόκειται να το κάνεις, απλά κάντο.”

Οι γονείς της Gabriella δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι εκείνη σήκωσε το ανάστημα της στους εκφοβιστές της για να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και τους άλλους συμμαθητές της και ότι είχαν σκοπό να την αλλάξουν σχολείο. Το Surfside Middle School δεν σχολίασε τις κατηγορίες προς τις δύο άλλες μαθήτριες τους, αλλά στη δήλωση τους ανέφεραν ότι πένθουν την απώλεια της Gabriella.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES